ΕΛΜΕ Χανίων: Τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης

ελμε-χανίων-τα-αποτελέσματα-της-γενικ-625621

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων την Τετάρτη 6/11/2019 συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  1. Γ.Σ. προέδρων της ΟΛΜΕ. Γενική διαπίστωση ήταν ότι η Γ.Σ. των προέδρων της ΟΛΜΕ για άλλη μια φορά φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. (Για το συγκεκριμένο θέμα θα βγει ανακοίνωση)
  2. Πρόβλημα Μετακίνησης και  Στέγασης. Για το πρόβλημα της στέγασης έχουν γίνει παρεμβάσεις σε φορείς και περιμένουμε άμεσες εξελίξεις, χωρίς να έχει δοθεί όμως κάποια ουσιαστική λύση. Για το πρόβλημα της μετακίνησης, υπήρξε κάποια ανταπόκριση από το ΚΤΕΛ Χανίων και θα υπάρξει η δυνατότητα έκδοσης ειδικής κάρτας έκπτωσης για τους συναδέλφους που μετακινούνται σε σχολικές μονάδες. (Θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση με λεπτομέρειες)
  3. Για τις κινητοποιήσεις όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαίδευση, μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών, αποφασίστηκε να ενθαρρυνθούν κοινές κινηματικές δράσεις με σκοπό την κλιμάκωση και την κορύφωση τους  στον εορτασμό της  επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
  4. Για τον ορισμό εκπροσώπων της ΕΛΜΕ στις επιτροπές παιδείας στους Δήμους Χανίων – Πλατανιά, αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των ήδη τοποθετημένων, έως τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων, που θα αποφασίσει και θα ορίσει τους νέους αντιπροσώπους.
  5. Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης ενάντια στο εξοντωτικό πρόστιμο των 50.000€, με αφορμή πανό και αφίσες, στην «Ανταρσία στην Κεντρ. Μακεδονία» και τον περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Αγαπητό.

    Δείτε εδώ το σχετικό  ψήφισμα: Ψήφισμα για Θανάση Αγαπητό

  6. Την έκδοση ψηφίσματος για το θέμα του σχολείου της  πακιστανικής κοινότητας.

    Δείτε εδώ το σχετικό ψήφισμα: Ψήφισμα για σχολείο πακιστανικής κοινότητας

  7. Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον γιατρό Δημήτρη Μακρέα για τη φασιστική, δολοφονική επίθεση  που δέχτηκε και συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια την Τετάρτη 13-11-2019 με στάση εργασίας από 11:00 έως 14:00

    Δείτε εδώ το σχετικό ψήφισμα: Ψήφισμα για Δημήτρη Μακρέα

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook