Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βιολογικό στην Παλαιόχωρα | Στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ο Αρναουτάκης | Photos

έπεσαν-οι-υπογραφές-για-τον-βιολογικό-914473

Η σύμβαση του Υποέργου 2 του βιολογικού της Παλαιόχωρας που αφορά την κατασκευή των δικτύων μεταφοράς λυμάτων, των αντλιοστασίων και του υποθαλάσσιου αγωγού, υπογράφηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,παρόντος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.550.000 €, ενώ η συγκεκριμένη σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Καντάνου – Σελίνου, Αντώνη Κων. Περράκη, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Σελίνου Γιάννη Βαρδουλάκη και του Προέδρου της Αναδόχου εταιρείας «Δομική Κρήτης Α.Ε.» Γιώργου Συνατσάκη.Παρόντες μαζί με τον Περιφερειάρχη στην υπογραφή ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Απόστολος Βουλγαράκης, Νίκος Καλογερής, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Κουρουπάκης, Δημήτρης Μιχελογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιάννης Βαρδουλακης, ο Δ/ντης Τεχνικών υπηρεσιών Παναγιώτης Αλιφιέρης, ο Μηχανικός Περιβάλλοντος Μανόλης Κοτρονάκης και η δικηγόρος του Δήμου Ελένη Μανουσέλη.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Κρήτη 2014-2020» της Περιφέρειας Κρήτης και υλοποιείται από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου,ενώ το χρονοδιάγραμμα περαίωσης του έργου είναι 12 μήνες. Στην σημαντικότητα του έργου του βιολογικού για την ευρύτερη περιοχή, της προστασίας του Περιβάλλοντος,της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, των επισκεπτών-τουριστών, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Αρναουτάκη για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα, αλλά και για την συνεχή -όπως είπε- στήριξη του στα θέματα υποδομής και ανάπτυξης του Δήμου.

Επίσης έγινε γνωστό ότι, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των τευχών και αναμένεται σύντομα η δημοπράτηση του πρώτου υποέργου κατασκευής της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού προϋπολογισμού 3,550.000 €

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook