Φιναλίστ σε τουρνουά πόλο της Βουλιαγμένης οι Παίδες του NOX

φιναλίστ-σε-τουρνουά-πόλο-της-βουλιαγ-944793

Επιβεβαιώνοντας το ταλέντο τους, οι παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να έχουν μια εξαιρετική παρουσία στο 28ο τουρνουά «Ι. Χατζηθεοδώρου», που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και διοργάνωσε η Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου διεκδίκησε στα ίσια την 1η θέση, χάνοντας τελικά με σκορ 14-13 από τον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα στο τουρνουά για τους παίδες, οι οποίοι σημείωσαν πέντε νίκες σε βάρος των Ηλυσιακού (20-6), Υδραϊκού (11-6), Παναθηναϊκού (14-10), Ν.Ο. Πατρών (19-16) και Ολυμπιακού, τον οποίο κέρδισαν στον ημιτελικό με σκορ 10-8.

Στον τελικό, οι νεαροί πολίστες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χάνοντας τις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΙΔΕΣ (προπονητής Μάνθος Βουλγαράκης): Ανδρουλάκης, Αρετάκης, Γιασαφάκης, Κανδανολέων, Μητράκης, Μπουρίκας, Νιηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Πουλής, Σπάχιτς, Τσοντάκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Σε τουρνουά αγωνίστηκε όμως το τριήμερο από το Σάββατο (26/10) έως και τη Δευτέρα (28/10) και η εφηβική ομάδα πόλο, προπονητής στην οποία είναι ο Μανούσος Βιζυράκης. Οι νεαροί παίκτες του Ναυτικού Ομίλου αγωνίστηκαν στο 2ο Panda Tournament «Ιάσονας Πανταζής», όπου κατετάγησαν στην 5η θέση, καθώς επιβλήθηκαν της Γλυφάδας με 9-8. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι, ο ΝΟΧ, σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα, κερδίζοντας την ΑΕ Χαϊδαρίου με το 12-8 και το Παλαιό Φάληρο2 με 9-4, ενώ η ήττα προέκυψε από το Παλαιό Φάληρο1 με 14-6.

ΕΦΗΒΟΙ (προπονητής Μανούσος Βιζυράκης): Ασγουδάκης, Γουρνιεζάκης, Καπής, Κουτρουλάκης, Λουβιτάκης, Μανιουδάκης, Μανουσάκης, Μαρκουλάκης, Μαυροματάκης, Περδικάκης, Πετράκης, Πρωιμάκης, Τριποδάκης, Τσιστράκης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook