Η αφαίρεση βαθμών «στέλνει» δεύτερο τον Πλατανιά!

η-αφαίρεση-βαθμών-στέλνει-δεύτερο-τ-854584

Νέα δεδομένα όσον αφορά την άνοδο και τον υποβιβασμό στην Football League, καθώς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ αφαίρεσε τρεις πόντους από οκτώ ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της 1ης φάσης διαδικασίας επιτήρησης, κάτι για το οποίο προβλέπεται αφαίρεση τριών πόντων.

Έτσι, ο Απόλλων Λάρισας από την δεύτερη θέση έπεσε στην τρίτη και δεύτερος πλέον είναι ο Πλατανιάς, που έχει τον πρώτο λόγο για τα μπαράζ ανόδου στα «σαλόνια»!

Όσον αφορά τον Ηρακλή, πέφτει στην 11η θέση που οδηγεί στην χαμηλότερη κατηγορία, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να σώζεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ενώ ο Ηρόδοτος πέφτει οριστικά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

Πηγή: novasports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook