Η γιορτή του Χριστού στην Κάτω Σούδα | Photos

η-γιορτή-του-χριστού-στην-κάτω-σούδα-photos-904116

Με ξεχωριστή λαμπρότητα αλλά και με κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ιερό Ναό που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Κάτω Σούδας.

Πλήθος πιστών συνέρρευσε και προσκύνησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό την Δευτέρα 5 τρέχοντος μηνός στην ακολουθία του Εσπερινού όπως επίσης και την Τρίτη 6 του μηνός κατά την ημέρα της εορτής.

Ο Εφημέριος της Ενορίας πατήρ Νεκτάριος Χριστοδουλάκης στο κήρυγμα του ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή και αναφέρθηκε στη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, η οποία είναι μια από τις σημαντικές εορτές, τόσο στην Θεολογία της Εκκλησίας μας, όσο και στην ζωή των Χριστιανών.

Στον Ιερό Ναό φέτος παραβρέθηκαν πάλι και γιόρτασαν την εορτή του Συνδέσμου τους τα μέλη του Συνδέσμου επιπλοξυλουργών Νομού Χανίων, οι οποίοι δώρισαν μια ξύλινη εικόνα στην Ιερό Ναό και προσέφεραν σταφύλια στους παραβρισκόμενους πιστούς μετά το τέλος της θειας Λειτουργίας. Επίσης προσφέρθηκε σε όλους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας πλούσιο κέρασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook