ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ: Από το 2006 «οδηγεί» τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων στα Χανιά

ικτεο-χανιων-από-το-2006-οδηγεί-τον-τεχν-1075214

Με πάνω από 22.000 ελέγχους οχημάτων ετησίως, το ΙΚΤΕΟ Χανίων Α.Ε. στον Κόμβο Μουρνιών, επί της Λεωφόρου Μουρνιών, δραστηριοποιείται στα Χανιά από το 2006 εξυπηρετώντας όλους τους πολίτες – κατόχους οχημάτων κάθε είδους.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων είναι πλήρως εκσυγχρονισμένα και πιστοποιημένα, δίνοντας στον οδηγό μια πλήρη αντίληψη για τις τυχόν ελλείψεις του οχήματός του.

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τα μηχανήματα και το πληροφοριακό σύστημα παρουσιάζουν στον πελάτη την εικόνα και συμπεριφορά του οχήματός του μέσα από τα αποτελέσματα των μετρήσεων καυσαερίων, ευθυγράμμισης, αμορτισέρ, φρένων, φώτων και του μακροσκοπικού ελέγχου.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό ελέγχει το όχημα και οπτικά (μακροσκοπικός έλεγχος) ώστε να ενημερώσει τον πολίτη για την κατάστασή του. Οι καθρέφτες, τα ελαστικά, οι τροχών, ο κινητήρας , το σύστημα διεύθυνσης, οι ζώνες, η κόρνα, το φαρμακείο και το τρίγωνο, είναι μερικά από τα πολλά σημεία που ελέγχονται.

Με τη χρήση συγχρόνου πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης πελατών, το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ενημερώνει τους πολίτες για την ακριβή ημερομηνία ελέγχου του οχήματός τους, αποφεύγοντας έτσι τα πρόστιμα εκπροθέσμου ελέγχου.

Με γνώμονα την οδική ασφάλεια και το καθαρό περιβάλλον η εταιρεία και το προσωπικό της δεσμεύονται για την ακεραιότητα των οχημάτων που ελέγχει, αλλά και για ένα φιλικό, χωρίς καυσαέρια περιβάλλον.

Η τοποθεσία του ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ διευκολύνει τους πολίτες και σε χρόνο και σε χρήμα, καθώς βρίσκεται 3 μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πόλη των Χανίων και μερικά μέτρα από τον Κόμβος Μουρνιών (Έξοδος Νοσοκομείου).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 8:00-17:00 και Σάββατο 8:00-14:00.

Για ηλεκτρονικό ραντεβού ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.ikteo-chanion.gr/

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Μουρνιών 56, Χανιά

Τηλέφωνο: +30 28210 88900 – 70190

Facebook:  https://www.facebook.com/ikteochanion/

Website:  https://www.ikteo-chanion.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook