Και πάλι στην κυκλοφορία η γέφυρα του Πλατανιά | Photos

και-πάλι-στην-κυκλοφορία-η-γέφυρα-του-π-858434

Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής δόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα στον Πλατανιά στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων-Κισσάμου, καθώς όπως δήλωσε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο zarpanews.gr, αποκαταστάθηκε πλήρως σε χρόνο ρεκόρ το τμήμα που είχε πέσει.

Χάρις στις εντατικές εργασίες των συνεργείων του εργολάβου της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΕΥΑΒΑ, που ολοκληρώθηκαν σήμερα στον Ιάρδανο ποταμό, η γέφυρα παραδόθηκε και πάλι στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου πως η στρατιωτική γέφυρα που είχε τοποθετηθεί προσωρινά, μετά τις καταστροφές της 26ης Φεβρουαρίου, απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της σταθερής γέφυρας του Ιάρδανου ποταμού.

Ο Περιφερειάρχης που βρέθηκε νωρίτερα στο σημείο, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Περιφέρειας κι όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του έργου. 

zarpanews.gr

4 thoughts on “Και πάλι στην κυκλοφορία η γέφυρα του Πλατανιά | Photos

  1. Wat een geweldige prestatie van alle mensen die gewerkt hebben aan de Iardanos brug in Platanias !!!
    Wat een enorme klus is dit geweest, maar ze hebben het voor elkaar gekregen en dat ook nog
    binnen de tijd !
    Bravo voor iedereen !
    Xronia polla, na eiste kala

  2. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ. ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΕΓΥΡΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ?
    ΤΡΙΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΩΝ με την 85/2019 αποφαση του δημοτικου συμβουλιου πλατανια. ΕΞΑΨΗΦΙΑ…… και μετά κάψιμο πλαστικών και καλαμιων στις ακτες.

    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, για το που πηγαν τα χρηματα αφου τα σκουπιδια και τα ξυλα καηκαν Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ?

  3. Αλίμονο. Ύψιστης σημασίας τα κέρδη των ξενοδόχων σε σχέση με τις ζωές των κατοίκων των κατεδαφισμένων χωριών της ενδοχώρας. Αυτοί θα μετράνε τα χρόνια να περωάνε περιμένωντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook