Κέντρο εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας Systemic Education στα Χανιά

κέντρο-εκπαίδευσης-και-ψυχοθεραπεία-1050995

Το Κέντρο εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας Systemic education ασχολείται εδώ και 20 χρόνια στα Χανιά με αντικείμενο την ατομική-ομαδική- οικογενειακή/ζεύγους συστημική θεραπεία και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Νικολέτας Μπουλταδάκη, μαζί με κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας κι Εκπαίδευσης Systemic Education είναι το αποτέλεσμα ενός ονείρου που είχαμε πολλά χρόνια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία βάση συνάντησης και συμπόρευσης με θεραπευτές και γενικότερα επιστήμονες που μοιράζονται μαζί μας την ίδια δίψα για μάθηση και την ίδια αγάπη για τη θεωρία των συστημάτων. Στόχος μας είναι να μοιράσουμε τη γνώση που έχουμε αποκτήσει και να διδαχθούμε νέες θεωρήσεις και προσεγγίσεις προς τον άνθρωπο.

Επιθυμούμε να γίνει αυτή η προσπάθεια χώρος συνάντησης με μεγάλους δασκάλους της ψυχοθεραπείας και να φτιάξουμε το σπόρο να αναδειχθούν νέοι ψυχοθεραπευτές. Να ενώσουμε το παλιό με το καινούριο και να αναδείξουμε την συμπόρευση.

Κέντρο εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας Systemic education

1η πάροδος Σοφοκλή Βενιζέλου – Χανιά

Τηλέφωνο: 2821500158

Facebook page
https://m.facebook.com/profile.php?id=178418910335&ref=content_filter

Website επιχείρησης
https://www.systemic-education.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook