Κορονοϊός: Η Aegean δεν επιστέφει τα χρήματα των εισιτηρίων σε Λύκειο των Χανίων που ΔΕΝ ταξίδεψε στη Ρώμη

κορονοϊός-η-aegean-δεν-επιστέφει-τα-χρήματα-1011735

Παράκληση προς την Aegean να επιστρέψει στους μαθητές ΓΕΛ Κολυμβαρίου την αξία των αεροπορικών εισιτηρίων για την εκδρομή στη Ρώμη, που είχε προγραμματιστεί στις αρχές Μαρτίου, αλλά λόγω κορονοϊού, δεν έγινε ποτέ, ζητά με επιστολή του στο zarpanews.gr o Διευθυντής του σχολείου.

Όπως αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ο κ. Κουτουλάκης Ζαχαρίας, σε κατ’ επανάληψην αποστολή αιτημάτων προς την αεροπορική εταιρεία, η Aegean Airlines απαντά μέχρι στιγμής ότι προτίθεται να επιστρέψει μόνο 19 ευρώ, το 19% του ποσού του εισιτηρίου, το οποίο αντιστοιχεί στους φόρους του αεροδρομίου.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Διευθυντή του ΓΕΛ Κολυμβαρίου

«Είμαστε το ΓΕΛ Κολυμβαρίου και επρόκειτο να ταξιδέψουμε στη Ρώμη 7 επιβάτες (5 μαθητές & 2 εκπαιδευτικοί) από Χανιά στις 1-3-2020 και να επιστρέψουμε στις 8-3-2020.

Έχουμε στείλει παρά πολλά αιτήματα στην Aegean Airlines για να μας επιστρέψουν εξ ολοκλήρου την αξία των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η μόνη απάντηση που έχουμε πάρει από την Aegean Airlines μέχρι στιγμής είναι ότι θα μας επιστρέψουν μόνο τους φόρους του αεροδρομίου δηλ. 19€ για κάθε εισιτήριο. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο γιατί έτσι μας επιστρέψουν μόνο το 19% της αξίας των εισιτηρίων!!!

Είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη που δεν επιστρέφει ολόκληρη την αξία των εισιτηρίων λόγω της πρόσφατης αναστολής των σχολικών μετακινήσεων προς Ιταλία.

Ακόμη κι η αεροπορική εταιρία Ryanair έβγαλε ανακοίνωση και επιστρέφει ολόκληρη την αξία για εισιτήρια που εκδόθηκαν στην Ελλάδα και αφορούν μετακίνηση προς Ιταλία για τον μήνα Μάρτιο 2020 !!!

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε την Aegean Airlines να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει τελικά η επιστροφή ολόκληρης της αξίας των αεροπορικών εισιτηρίων μας!

 Ο Δ/ντής ΓΕΛ Κολυμβαρίου, Κουτουλάκης Ζαχαρίας ΠΕ 86″
zarpanews.gr

2 thoughts on “Κορονοϊός: Η Aegean δεν επιστέφει τα χρήματα των εισιτηρίων σε Λύκειο των Χανίων που ΔΕΝ ταξίδεψε στη Ρώμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook