Μανώλης Ντουντουλάκης: ‘Αλλα είχε στο μυαλό του ο Μαλανδράκης αλλά δεν του «βγήκε»! Δεν «πήγαινε» για δήμαρχος Πλατανιά

μανώλης-ντουντουλάκης-αλλα-είχε-στο-863683

Άλλα είχε στο μυαλό του ο κ. Γιάννης Μαλανδράκης και δεν είχε συνδυάσει το πολιτικό του μέλλον με τον μέλλον του δήμου Πλατανιά, αλλά δεν του «βγήκε» και τώρα ζητάει πάλι την ψήφο των δημοτών.

Αυτό ανάφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά κ. Μανώλης Ντουντουλάκης, στην σημερινή του συνέντευξη στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, καταγγέλλοντας την πρακτική του νυν δημάρχου, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως ο δήμος Πλατανιάς δεν αποτελούσε προτεραιότητα του.

Ο κ. Ντουντουλάκης σημείωσε ειδικότερα πως ο κ. Μαλανδράκης επιθυμούσε να είναι είτε υποψήφιος βουλευτής, είτε υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, αλλά αφού τελικά δεν συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο, έμεινε στο δήμο Πλατανιά.

Σε ότι αφορά στην εξέλιξη της προεκλογικής του εκστρατείας είπε πως εξελίσσεται πολύ θετικά, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον συνδυασμό του.

Σχετικά με τις προτεραιότητες του τόνισε οτι θέλει να δώσει βάρος στην ενδοχώρα, αφού αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Μία λύση που πρότεινε, ήταν η ένωση με το παραλιακό μέτωπο αφού «είναι ξεκάθαρο οτι οι περιοχές έχουν κοινά συμφέροντα. Τρεις άξονες: Κολυμβάρι-Κακόπετρο, και Νέα Ρούματα προς Ταυρωνίτη και Βατόλακκο θα δώσουν δώσουν προσβασιμότητα, θα ζώσουν ζωή, με οικογένειες που μπορούν να μετακινηθούν στην ενδοχώρα, αλλά και σε όσους ζουν εκεί.»

Αναφερόμενος στις καταστροφές από την θεομηνία που έπληξε όλο το δήμο, προχώρησε μάλιστα και σε καταγγελίες για την «ρουσφετολογική» διαχείριση των αποζημιώσεων:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα των καταστροφών με το που εκλεγούμε. Περιοχές έχουν ακόμα πρόβλημα με την προσβασιμότητα, το ρεύμα και το νερό. Υπάρχουν κάποια χρήματα, που αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί και δεν ελέγχονται. Δόθηκαν έργα σε εργολάβους με απευθείας αναθέσεις, στο σύνολο περίπου 1.5 εκατ. ευρώ. Εμείς ζητήσαμε καταγραφή ζημιών ανά δρόμο, όμως κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή τι γίνεται και που. Εάν δεν είναι ο αντιδήμαρχος πάνω στο πρόβλημα, μαζί με τον τοπικό, δεν μπορούν να ελέγξουν.

Αυτή τη στιγμή γίνονται δρόμοι που δεν έχουν προβλεφθεί καθόλου, καθαρά ρουσφετολογικά. Πριν λίγες μέρες αυτό γινόταν στο χωριό του Πλατανιά, σε δρόμο που ενώνει με την Αγία Μαρίνα. Γίνονται δρόμοι που δεν έχουν καμία σχέση με τις καταστροφές από το κονδύλι των αποζημιώσεων.»

Για το μείζον ζήτημα της ντόπιας οικονομίας και των τοπικών παραγωγών ξεκαθάρισε:

«Ξέρουμε πως να παντρέψουμε το κομμάτι του πρωτογενή τομέα με τον τριτογενή. Σχετικά με τους ξενοδόχους, τους ενημέρωσα οτι υπεύθυνος για τον τουρισμό θα είναι ένας αντιδήμαρχος. Θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι για το συμφέρον και του ξενοδόχου και του παραγωγού. Το να πουλάμε χύμα είναι η καταστροφή των αγροτών. Θα ασχοληθούμε με τμήμα για τυποποίηση, ώστε τα προϊόντα να αποκτήσουν υπεραξία. Ήδη το έχουν καταλάβει, με τον ευτελισμό που υπάρχει στα προϊόντα. »

Για τη γέφυρα του Πλατανιά:

«Σε οτι αφορά τη γέφυρα, συμμετείχα κι εγώ στη συνάντηση με τον Σπίρτζη. Ο κύριος Μαλανδράκης… ξέχασε να μας καλέσει, όμως εγώ το έμαθα και παρεβρέθηκα. Τους είπα τότε οτι είναι 3 ημερών δουλειά. Την στιγμή που το πρότεινα, συμφώνησε και ο Μάρκος Πατρελάκης του ΟΑΚ οτι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Δεν συμφώνησε όμως κανένας και έφεραν την γέφυρα Bailey, που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα…

Για το έργο του Γιάννη Μαλανδράκη στο δήμο:

«Η επόμενη ημέρα είναι να δούμε ένα δήμο οργανωμένο για την κάλυψη των αναγκών του δημότη. Η ενδοχώρα, όταν πηγαίνουμε εκεί, διαμαρτύρεται οτι όλα γίνονται στην παραλιακή ζώνη. Και όμως, υπάρχει κατάντια ακόμα στο κέντρο της παραλιακής ζώνης του Πλατανιά, δεν υπάρχει ένας δρόμος, ούτε μία πλακόστρωση, μηδέν! Καταγγείλαμε, δημοσιεύσαμε κλπ και διόρθωσαν μόνο μερικά, που συνέχεια τα επικαλούνται.»

zarpanews.gr

One thought on “Μανώλης Ντουντουλάκης: ‘Αλλα είχε στο μυαλό του ο Μαλανδράκης αλλά δεν του «βγήκε»! Δεν «πήγαινε» για δήμαρχος Πλατανιά

  1. Και λίγα λες ! Εγω άκουσα ότι ετοιμάζεται να μοιράσει και την τετραετία στην καρεκλα του Δημάρχου με το Σολιδη. Τέρατα γίνονται εκεί !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook