Μαρία Χίνου: Να χτίσουμε από την αρχή τον Δήμο Πλατανιά με όραμα και υπευθυνότητα

μαρία-χίνου-να-χτίσουμε-από-την-αρχή-το-862073

Αισιόδοξη ότι οι πολίτες του Πλατανιά θα επιλέξουν σωστά στις προσεχείς εκλογείς για να αναδείξουν τη νέα δημοτική αρχή του τόπου, εμφανίστηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Πλατανιά Μαρία Χίνου, η οποία διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Εκλογική Περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά, καλεσμένη στον Super FM 89.6 δήλωσε την στήριξή της στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής και προσωπικά στον νυν Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη, που όπως είπε είναι ενδεικτικό σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Πλατανιά το πόσο προσέφερε και βρέθηκε δίπλα τους σε όλα τα προβλήματα.

Η ίδια τόνισε πως τώρα είναι η ώρα ο Δήμος Πλατανιά να ξαναφτιαχτεί από την αρχή με όραμα και υπευθυνότητα, μετά τις καταστροφές που άλλαξαν τη γεωμορφολογία όλου του ορεινού όγκου κυρίως. «Τώρα είναι η ώρα και η ευκαιρία να γίνουν καλύτερα κάποια πράγματα, τώρα που έρχονται μεγάλα ποσά για να ανοικοδομηθεί ο Δήμος, να υπάρξουν αντιπλημμυρικά έργα, να αναβαθμιστούν οι υποδομές και η οδοποιία».Η κα Χίνου εξήρε την ανάγκη να στηριχθεί η ενδοχώρα του δήμου δίνοντας προτεραιότητα εκεί, ώστε ο δήμος να μπορεί να λειτουργεί απ’ άκρη σε άκρη του. «Είναι μονόδρομος η στήριξη και η ανάδειξη της ενδοχώρας του Δήμου μας, καθώς χωρίς αυτούς δεν υπάρχουμε».

Μάλιστα, τονίζει το σεβασμό που θα πρέπει να δείξουμε στο περιβάλλον και στη φύση και από τις νέες υποδομές που θα δημιουργηθούν για να μην δούμε πάλι να σημειώνονται καταστροφές ανάλογες με αυτές τον Φεβρουάριο του 2019.

zarpanews.gr

One thought on “Μαρία Χίνου: Να χτίσουμε από την αρχή τον Δήμο Πλατανιά με όραμα και υπευθυνότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook