Με κρητικό πανηγύρι γιόρτασαν το Δεκαπενταύγουστο στους Κάμπους Κεραμειών | Photos + Video

με-κρητικό-πανηγύρι-γιόρτασαν-το-δεκα-908736

Mε το καθιερωμένο μεγάλο κρητικό πανηγύρι τις παραμονές της Παναγίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπων Κεραμειών, γιόρτασε την Τετάρτη τη συμπλήρωση 10 χρόνων ζωής από την ίδρυση του.

Σε μια εξαιρετική βραδιά γεμάτη κέφι, γεύσεις, χορό και Κρητική παράδοση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο κόσμος και κυρίως η νεολαία τίμησε με αυτό τον τρόπο το σημαντικό έργο και την προσφορά του συλλόγου στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με τη 10ετή δράση του συλλόγου, ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του συλλόγου, Τάσο Πολιτάκη για τη σημαντική προσφορά του στο χωριό.

Στη βραδιά, όπου μεταξύ άλλων κληρώθηκαν πλούσια δώρα, τραγούδησε η παρέα του ριζίτικου, ενώ οι Γιώργος Κοκολογιάννης και Νίκος Ποντικάκης, εκτόξευσαν με τα τραγούδια τους το κέφι των παρευρισκομένων μέχρι τον… ουρανό.Εκεί, όπου λίγο νωρίτερα, η ρίψη των πολύχρωμων βεγγαλικών, με σύμμαχο το αυγουστιάτικο φεγγάρι, έκανε  τη νύχτα… μέρα, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό θέαμα, στους παρευρισκομένους, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2020!

Και του χρόνου!

zarpanews.gr

One thought on “Με κρητικό πανηγύρι γιόρτασαν το Δεκαπενταύγουστο στους Κάμπους Κεραμειών | Photos + Video

  1. Ωραία γιορτή στο χωριό μας που μακάρι να μένει πάντα ζωντανό και να προκόβει. Από το εξωτερικό που βρίσκομαι αυτές τις ημέρες. Λύσανδρος Μυγιάκης, γιός του Μανώλη Μυγιάκη και εγγονός του Μπαρμπαγιώργη Μυγιάκη από του Κάμπους. Σύντεκνοι και συγγενείς να είστε πάντα καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook