ΝΟΧ ANEK LINES: Ένα… 8λεπτο έφερε την ήττα στην Βουλιαγμένη

νοχ-anek-lines-ένα-8λεπτο-έφερε-την-ήττα-στην-β-835333

Η καλή εμφάνιση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στο κολυμβητήριο του Λαιμού δεν στάθηκε αρκετή στην ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, ώστε να φύγει από την Βουλιαγμένη με ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρά τη μαχητικότητά της κρητικής ομάδας το εμπόδιο του πανίσχυρου ΝΟΒ, αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τους Χανιώτες, που ηττήθηκαν με 16-10 στο ματς της 21ης αγωνιστικής.

Το καλό ξεκίνημα του ΝΟΧ ANEK LINES στο α’ 8λεπτο, όπου προηγήθηκε με 2-1 των γηπεδούχων, δεν είχε συνέχεια, καθώς οι γηπεδούχοι, αντέδρασαν εντυπωσιακά και με επιμέρους σκορ υπέρ τους 5-1, έκλεισαν το ημίχρονο με double score, 6-3.

Αυτό το 8λεπτο ήταν ουσιαστικά το καθοριστικό, που έκρινε την έκβαση του αγώνα, καθώς το β’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους Χανιώτες να «κοιτάζουν στα μάτια» τους αντιπάλους τους, οριστικά 2ους με 52β στην κανονική περίοδο, πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η τελευταία αποστολή εκτός έδρας για τον ΝΟΧ ANEK LINES, ο οποίος αυτή τη στιγμή σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής βρίσκεται με 21β στις θέσεις των πλέι άουτ, αλλά απομένει μία ακόμη αγωνιστική πριν το φινάλε. Στις 13 Απριλίου η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα υποδεχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων τη Γλυφάδα, όπου και θα επιδιώξει τη νίκη.

Στο ματς με τη Βουλιαγμένη ο Μάνθος Βουλγαράκης με 4 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, ενώ για το Ν.Ο.Β ο Τίγκας πέτυχε 3 γκολ.

Ν.Ο. Βουλιαγμένης-Ν.Ο. Χανίων 16-10

Τα 8λεπτα: 1-2, 5-1, 6-4, 4-3.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 2, Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 3, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος 1, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 4, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Πολύζος 1, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Λειψάκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook