Ντόρα από τα Χανιά: Τα νέα για τον ΒΟΑΚ δεν είναι ευχάριστα | Video

ντόρα-από-τα-χανιά-τα-νέα-για-τον-βοακ-δ-923373

Ως θλιβερή χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την κατασκευή του νέου ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία, η βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στο περιθώριο των δηλώσεων που έκανε στην εκδήλωση για τη Μικρασιατική καταστροφή στα Χανιά (δείτε ΕΔΩ)

Η κα Μπακογιάννη, σε ερώτηση του zarpanews.gr για τον ΒΟΑΚ και την προτεραιότητα που έχει δοθεί, απάντησε ότι μακάρι να είχε καλύτερα νέα να μεταφέρει, αλλά «απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε μόνο σε εξαγγελίες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μελέτες, δεν έχει προχωρήσει καθόλου το έργο, όλα ήταν στον αέρα».

Η συνάντηση που είχε η βουλευτής Χανίων με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, έφερε σε πρώτο θέμα το ζήτημα του νέου αυτοκινητόδρομου με τον Υπουργό να δεσμεύεται ότι θα κατέβει στα Χανιά στις αρχές του Οκτώβρη ώστε να συζητήσει από κοντά τις εκκρεμότητες.

Δείτε όσα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ:

Το μόνο έργο για το οποίο η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι θα ξεκινήσει άμεσα είναι οι παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στην Γεωργιούπολη και αυτό θα δρομολογηθεί, ενώ όπως τόνισε για τον ΒΟΑΚ «ξεκινάμε από το μηδέν».

Παράλληλα συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για το κομμάτι Αεροδρόμιο Χανίων-Σούδα και κανονίστηκε ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα στην αντιπεριφέρεια ώστε να το συζητήσουν ενδελεχώς.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ντόρα από τα Χανιά: Τα νέα για τον ΒΟΑΚ δεν είναι ευχάριστα | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook