Ο Τάσος Κουρουπάκης ξανά υποψήφιος με τον Σταύρο Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

ο-τάσος-κουρουπάκης-ξανά-υποψήφιος-με-834700

«Παρών στην κοινή προσπάθεια της επόμενης μέρας» στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη, δηλώνει ο Χανιώτης περιφερειακός σύμβουλος, Τάσος Κουρουπάκης. Ο κ. Κουρουπάκης, με επιστολή που απευθύνει στον κόσμο των Χανίων, αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, πορεύτηκα ατόφια και ακέραια, με αποκλειστικό γνώμονα την προώθηση του Συγκρητισμού και τις αξίες και αρχές της παράταξής μας «Κρήτη Πρώτη δύναμη» .

Όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε, μαζί με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη δύσκολες και σκληρές μάχες, με ήθος και αξιοπρέπεια, για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων σε όλους τους νομούς της Κρήτης, για να καταφέρουμε το νησί μας, η Κρήτη, να αποτελέσει Πρώτη Δύναμη με σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές, στο χωροταξικό, στον πρωτογενή τομέα και στην αγροδιατροφή, στην επιχειρηματικότητα, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην παιδεία, στην υγεία και στον αθλητισμό.

Σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν, όπως γίνεται σε όλες τις οικογένειες, διαφωνίες και «συγκρούσεις», με μοναδικό όμως κριτήριο το καλό του τόπου και των ανθρώπων του. Σε όλη μου την αυτοδιοικητική διαδρομή ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από προβλήματα και από γραφεία. Πάντοτε ήμουν – και θα είμαι – μέσα στην κοινωνία, δίπλα στον απλό κόσμο, που με τιμά και με στηρίζει και τον οποίο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Σε αυτόν τον κόσμο, έχω υποχρέωση να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις – όσες δυσκολίες και αν είναι υπάρχουν ορισμένες φορές – την προσπάθεια και το έργο που ξεκινήσαμε ως παράταξη το 2011. Ακόμα και αν απαιτείται, κάποιες φορές, να γίνομαι μη αρεστός, λέγοντας τα πράγματα «έξω από τα δόντια», καθαρά και χωρίς όμορφα «περιτυλίγματα».

Η απόφαση μου λοιπόν είναι δεδομένη, να συνεχίσω τον κοινό αγώνα με την παράταξη «Κρήτη Πρώτη δύναμη» και με υπ. Περιφερειάρχη το Σταύρο Αρναουτάκη.

Ήμουν πάντα παρών στις χαρές, στις λύπες και στις δυσκολίες της παράταξης μας. Έτσι και τώρα, θα είμαι παρών στην κοινή προσπάθεια της επόμενης μέρας. Θέλω ωστόσο να ξεκαθαρίσω σε ότι με αφορά, ότι δεν υπήρξα – και ούτε θα υπάρξω ποτέ – δεδομένος, ειδικά για ότι αφορά θέματα που αγγίζουν το αξιακό και ηθικό περιεχόμενο της συλλογικής μας προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το αποτύπωμα μας στην κοινωνία.

Η κρίση της κοινωνίας και των συμπολιτών μας στις επερχόμενες εκλογές, οφείλει να αποτελέσει οδηγό για τις ενέργειες της επόμενης ημέρας που πρέπει να γίνουν στην παράταξη μας αλλά και σε όλο το νησί μας. Οι πολίτες θέλουν από εμάς ξεκάθαρες θέσεις, ξεκάθαρες απαντήσεις, ξεκάθαρο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο δράσης. Και αυτό οφείλουμε να το έχουμε όλοι κατά νου… Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλώ να αξιολογήσετε την αυτοδιοικητική μου πορεία και προσφορά όλα αυτά τα χρόνια πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook