Οριστικό το ξεκίνημα για Πλατανιά-Χανιά στη Σούπερ Λιγκ 2

οριστικό-το-ξεκίνημα-για-πλατανιά-χαν-919365

Οριστικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια και μάλιστα οι δύο χανιώτικες ομάδες, Χανιά και Πλατανιάς, θα δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια την προσεχή Κυριακή (29/9) στις 4 το απόγευμα.

Ως εκ τούτου, μια «γεμάτη» αγωνιστική εβδομάδα έχει ξεκινήσει για τις ομάδες των Χανίων, καθώς πριν από τις πρώτες τους μάχες σε επίπεδο πρωταθλήματος, θα δώσουν τα παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδας, τα Χανιά παίζοντας στην έδρα της Καβάλας την Τετάρτη (25/9) στις 4 το απόγευμα και τον Πλατανιά να αγωνίζεται στη Νάξο, αντιμετωπίζοντας στις 11 το πρωί της Πέμπτης (26/9) τον Πανθηραϊκό.

Σε ό,τι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, τα πρώτα παιχνίδια για τις χανιώτικες ομάδες είναι αυτά απέναντι σε Λεβαδειακό για τον Πλατανιά και Απόλλωνα Πόντου για τα Χανιά.

Να σημειωθεί πως ό,τι αφορά τη συμφωνία με την ΕΡΤ, δεν έχει ακόμα επιτευχθεί, παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα αποφασίζεται να ξεκινήσει με την προοπτική στην πορεία του χρόνου να επέλθει συμφωνία…

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, όπως αυτό ανακοινώθηκε, είναι το εξής:

Σάββατο (28/9)

16:00 Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα
Κυριακή (29/9)

16:00 Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης

16:00 Απόλλων Πόντου-Χανιά

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης

16:00 Παναχαϊκή-ΠΑΣ Γιάννινα

16:00 Πλατανιάς-Λεβαδειακός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook