Παραδοσιακός φούρνος Μάρκος & Νίκη Δουρουντάκη: Εδώ και 46 χρόνια, γράφει ιστορία στα Σφακιά!

παραδοσιακός-φούρνος-μάρκος-νίκη-δο-1057628

Όλα ξεκίνησαν το 1974, όταν η οικογένεια Δουρουντάκη με μεράκι και πολλή αγάπη ξεκίνησε να φουρνίζει στα Σφακιά, κάτω στο γιαλό…

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Μάρκος και η Νίκη «μπερδεύουν» τις κλασσικές, παλιές συνταγές με τις σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας, πάντα όμως με τη φιλοσοφία τα φρέσκα υλικά, η ποιότητα και η νοστιμιά, να συνδυάζονται αρμονικά στην υπηρεσία νέων γεύσεων, που όμως μυρίζουν παράδοση!

«Στα ράφια μας δεσπόζουν τα πιο αυθεντικά σφακιανά παξιμάδια, η πεντανόστιμη κριθαροκουλούρα μας (ντάκος), τα πιο ιδιαίτερα παξιμάδια από χαρούπι αλλά και βουτήματα! Στις βιτρίνες μας την παράσταση κλέβουν τα σιροπιαστά, οι τούρτες και τα παγωτά μας» μας λέει η υπεύθυνη Αργυρώ Δουρουντάκη, κόρη της Νίκης και του Μάρκου, που τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει σιγά σιγά τα ηνία της επιχείρησης φέρνοντας έναν καινούργιο αέρα στον παραδοσιακό φούρνο.

«Καθαριότητα, καλαισθησία, ευγένεια, αυθεντικότητα, γνώση και αγάπη αλλά και το πάντρεμα του παραδοσιακού με το μοντέρνο στα αρτοποιήματά μας, αυτά είναι τα μυστικά μας! Ελάτε να γνωριστούμε πίνοντας καφέ ή ντόπιο ρακόμελο! Βρισκόμαστε δίπλα από το σούπερ μάρκετ κάτω στο γιαλό, απέναντι από τις ταβέρνες! Σας περιμένουμε όλους στον ανακαινισμένο χώρο μας, καθώς και στο καινούργιο μας υποκατάστημα απέναντι από το λιμενικό της Χώρας Σφακίων.

Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Διεύθυνση:  Χώρα Σφακίων, Χανιά, Τηλέφωνο: 28250 91268

Facebook:  https://m.facebook.com/PhournosDourountakeNikeKaiMarkos/

Instagram:  https://instagram.com/markos_niki_dourountaki?igshid=2l97dixapecr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook