Παραδοσιακός Φούρνος Ντουρουντούς: Φουρνίζει στα Σφακιά οικογενειακές συνταγές για όλον τον κόσμο!

παραδοσιακός-φούρνος-ντουρουντούς-φ-1052325

Το εργαστήριο παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ με έδρα την Χώρα Σφακίων, λειτουργεί από το 2008 και προσφέρει με ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής, γνήσια Σφακιανά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο Νίκος Ντουρουντούς, ενώ στην γενική διαχείρηση βρίσκεται η σύζυγός του Γεωργία Τζατζιμάκη, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά στους τομείς της οργάνωσης και της επικοινωνίας. Η ίδια μας λέει πως «Ασχοληθήκαμε με το αντικείμενο επειδή μας άρεσε… Υπήρχε μεράκι για την παραδοσιακή Σφακιανή αρτοποιία, πράγμα που κατά το κλισέ, βγαίνει προς τα έξω. Όσοι μας γνωρίζουν καλά μας εκτιμούν και μας αγαπάνε. Όσοι μας γνωρίζουν για πρώτη φορά δεν αργούν να μιλήσουν για εμάς με τα καλύτερα λόγια. Κι αυτό γιατί ο φούρνος Ντουρουντούς φέρνει την ποιότητα με τις δημιουργίες του…»

Η επιχείρηση απασχολεί μόνιμα 6 άτομα στα Σφακιά όπου και γίνεται η πολύ προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και η παραγωγή όλων των προϊόντων με βάση τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων ISO και HACCP, ενώ οι κωδικοί των βιολογικών προϊόντων «ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ» , είναι πιστοποιημένοι από τον αρμόδιο οργανισμό ελέγχου ΔΗΩ.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα με διαλεχτές πρώτες ύλες και χωρίς συντηρητικά. Στη γκάμα των παραδοσιακών αλλά και των βιολογικών, θα βρει κανείς προϊόντα που συμπληρώνουν την υγιεινή διατροφή, προϊόντα χωρίς αλάτι, χωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ντίνκελ, με χαρουπάλευρο, με αλεύρι ζέας, με βρώμη, με φαγόπυρο, με ξηρούς καρπούς

Στις μέρες μας που οι γνήσιες γεύσεις έχουν χαθεί, όραμα των ανθρώπων του φούρνου Ντουρουντούς είναι να δημιουργούν αληθινές… ατόφιες Σφακιανές γεύσεις όπως ήταν παλιά… Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με ευεργετικές ιδιότητες.

Διεύθυνση επιχείρησης  Χώρα Σφακίων, Χανιά | Τηλέφωνο : 2825 091270

Website www.ntourountous.gr

Facebook page Ντουρουντούς Φούρνος

Instagram προφιλ https://instagram.com/ntourountous_bakery/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook