Παύλος Πολάκης: Που είναι τώρα η Ντόρα Μπακογιάννη που έλεγε «Τα Χανιά έχουν φωνή;»

παύλος-πολάκης-που-είναι-τώρα-η-ντόρα-μ-1051197

Την στάση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον τόπο τους κατέκρινε ο Παύλος Πολάκης στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά στον SUPER FM 89.6 το πρωί της Πέμπτης, κρίνοντας «φτωχό έως ολίγιστο» το έργο των Χανιωτών κυβερνητικών βουλευτών.

Όπως σχολίασε, από το 2009 που αποφάσισε να σχετιστεί με τα κοινά, δεν υπάρχει κάτι στον τόπο που να μην έχει συμμετοχή, ενώ από την άλλη αυτοί που έλεγαν «τα Χανιά έχουν φωνή» έχουν… εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα, έκανε αναφορά στον τουρισμό και την απουσία παρεμβάσεων των τριών κυβερνητικών βουλευτών, την ώρα που οι Σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες αποτελούν το 40% της κίνησης του νομού Χανίων, δεν θα είναι δεκτές στα ελληνικά αεροδρόμια ούτε καν από τις 15 Ιουλίου: «Τα πακέτα κλείνονται τώρα, αν δεν ξέρουν αν θα τους δεχόμαστε, θα επιλέξουν άλλον προορισμό.

Επίσης, πέντε υπουργοί υπέγραψαν μία απόφαση με βάση τις οδηγίες της επιτροπής για τον κορονοϊό και βάζουν παραπάνω ξαπλώστρες στις παραλίες από τα άτομα που επιτρέπονται. Βεβαίως και από ιατρικής άποψης τα 40 άτομα/στρέμμα που προβλέπουν είναι απίστευτα λίγα. Είναι γελοίο αυτό το πράγμα που υπογράφουν μάλιστα και τα πέντε υπουργεία. Αυτά τα πράγματα αφορούν πολύ κόσμο, ακόμα περισσότερο τα Χανιά. Και αυτό έπρεπε να το αναδείξω εγώ; Που είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που έλεγε «τα Χανιά έχουν φωνή»;»

Ο Παύλος Πολάκης σήμερα θα μεταβεί στην Παλαιόχωρα για το περιφερειακό ιατρείο της κωμόπολης που είχε χρηματοδοτηθεί από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας κατά την θητεία του, ενώ θα μεταβεί και στην Σούγια για την εκεί ανάπλαση και τον βιολογικό. Το βράδυ θα συναντηθεί με ξενοδοχοϋπαλλήλους στο Εργατικό Κέντρο Χανίων οι οποίοι όπως ανέφερε, «έχουν μεγάλο πρόβλημα με την στάση που ακολουθεί η κυβέρνηση και μας βάζει σε ένα σπιράλ ύφεσης, αν αυξηθεί η ανεργία και κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις.»

zarpanews.gr

5 thoughts on “Παύλος Πολάκης: Που είναι τώρα η Ντόρα Μπακογιάννη που έλεγε «Τα Χανιά έχουν φωνή;»

  1. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν
    Από τη μία ο Πολάκης είχε ταχθεί με τον κοπρίτη τον Τσίπρα, κοπρα ολκης!
    Μετά γυρίζει και κατηγορεί την κοπρά τη Ντόρα ότι είναι αυτό που ήταν πάντα, μία κοπρά!
    Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ποιος είναι μεγαλύτερη κοπρά από όλους…

    1. Παντως εσυ που δεν μπορεις να ξεχωρίσεις αυτους που σε ευνόησαν με αυτους που σε καταστρεφουν σε κανει και σενα κοπρα ολκης ,κοπρα ψηφοφόρο !

  2. Βρε Πολάκη …δεν φτάνει που έδωσαν το ΟΚ για Βρετανούςκαι Γερμανούς τουρίστες αν και τουρίστες απο χώρες επικινδυνότητας λόγω Κορωνοϊου που θα’ρχονται χωρίς κάν ελεγχους και εσύ θές και τους Σκανδιναβούς που ακόμη έχουν θανατικά απο κορωνοϊό?? Πόσα ακόμη για τα….ψηφαλάκια????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook