Περίσσιο θράσος από «γονέα» στα Χανιά στην είσοδο σχολείου | Photos

περίσσιο-θράσος-από-γονέα-στα-χανιά-923765

Θα περίμενε κανείς οι γονείς να είναι εκείνοι που δείχνουν τον σωστό δρόμο στα παιδιά τους, πόσο μάλλον να αποφεύγουν να κάνουν οι ίδιοι ατοπήματα που θα κατέκριναν σε άλλη περίπτωση…

Σε τέτοιο ατόπημα υπέπεσε και μια μητέρα στα Χανιά, όταν κατά το σχόλασμα στο Δημοτικό σχολείο Χρυσοπηγής και καθώς είχε πάει να παραλάβει το παιδί της, πάρκαρε το αμάξι της μπροστά στην είσοδο, παρεμποδίζοντας την έξοδο από τον σχολικό χώρο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Στο σημείο, που είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο της οδού Χρυσοπηγής, εκτός του ότι περνάνε συνεχώς αυτοκίνητα, υπάρχει και διάβαση πεζών, πάνω στην οποία παράτησε η γονέας το αυτοκίνητό της.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν γονείς που βρέθηκαν μπροστά στο συγκεκριμένο σκηνικό, «ενώ της είπαν ότι από κει περνούν παιδιά, μόνο που δεν τους έβρισε, πήρε το παιδί της, έκανε όπισθεν -διακόπτοντας και πάλι την κυκλοφορία- και έφυγε».

Το περίσσιο θράσος και η «παιδεία» του καθένα, καλό θα ήταν να μην επιδεικνύεται μπροστά στα παιδιά, που παίρνουν έτσι το κακό παράδειγμα…

Δεν είναι δυνατόν, να υπάρχει κάθε μέρα αστυνομία στο σημείο για να βάλουν μυαλό ορισμένοι… Ας πάρουν το μήνυμα μέσω της δημοσιότητας.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Περίσσιο θράσος από «γονέα» στα Χανιά στην είσοδο σχολείου | Photos

  1. Αν μπορούσε, η εν λόγω «κυρία¨ θα το έβαζε και μέσα στο σχολείο για να κάνει τη δουλειά της.
    Είναι πάντως αξιοσημείωτο, ότι η γαϊδουριά και το θράσσος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συνήθως ανάλογη της γκλαμουριάς του αυτοκινήτου (mercedes στη συγκεκριμένη περίπτωση).
    Προφανώς, τέτοια «ανατροφή» έχει πάρει και ανάλογη θα δώσει και στον κανακάρη της.

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook