Πρώτη θέση και Κύπελλο η τεχνική του ΝΟΧ στα Ιωάννινα

πρώτη-θέση-και-κύπελλο-η-τεχνική-του-νο-971992

Το πολύ καλό επίπεδο που διακρίνει το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιβεβαιώθηκε στους αγώνες που διοργανώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα από τον τοπικό Κολυμβητικό Ομιλο. Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη κατάφερε να σφραγίσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς αναδείχθηκε πολυνίκης της διοργάνωσης.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Οπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναδείχτηκε πολυνίκης σύλλογος στο «2ο Christmas Cup» που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Ομιλος Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Οι αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 32 σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ συνολικά στην διοργάνωση πήραν μέρος 360 αθλητές. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή που ξεχώρισε, ήταν της Εθνικής Ουκρανίας και μάλιστα, μία αθλήτρια της, η Γελιζουβέτα Βακάρεβα, αναδείχτηκε κορυφαία των αγώνων χάρη στην επίδοση στα 200μ. επιφάνειας με χρόνο 1:32.21

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, η δε διοργάνωση ακόμα καλύτερη σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Ο Ναυτικός Ομιλος επιβεβαιώνει έτσι ότι και φέτος θα μπορούσε να θέσει πρωταγωνιστικό στόχο στις πανελλήνιες διοργανώσεις, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες νικητής αναδείχτηκε το σωματείο των Δελφινιών Περιστερίου και καλύτερος αθλητής, ο Χανιώτης στην καταγωγή, Αναστάσιος Μυλωνάκης, του ΑΝΟ Αργυρούπολης, με τη συμμετοχή του στα 50μ άπνοη, με χρόνο 14.47.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στη διοργάνωση σημειώθηκαν και τρία πανελλήνια ρεκόρ.

Αυτά ήταν από τους Αναστάσιο Τσιολάκη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης στα 50μ άπνοη στην κατηγορία Παίδων Β’, με επίδοση 18.79, τον Ελευθέριο Μπουρουλίτη του ΝΟ Αλεξανδρούπολης, με χρόνο 22.90, στα 50μ. διπλά πέδιλα στην κατηγορία Παίδων Α’, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, η Μαρία Παπάζογλου από την Αθλητική Ακαδημία «Αστέρια» με 23.04 πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία κορασίδων.

Υπενθυμίζεται πως ο ΝΟΧ συμμετείχε στους αγώνες με τους εξής αθλητές-τριες: Ανδρεαδάκη, Ανδριανός, Βαλυράκη, Βλοντάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καντιάνη, Καπής, Καρτσωνάκη, Καρτσωνάκης, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κοντοδήμος, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Ματζοράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Παπαγιαννάκης, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγ., Ριτζάκη Ιωαν., Σόρκος, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook