«Διπλό» για τα Χανιά στην Κέρκυρα

διπλό-για-τα-χανιά-στην-κέρκυρα-954464

Μια πολύ σημαντική νίκη, που εκτός των άλλων τους δίνει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας σημείωσαν τα Χανιά, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Κέρκυρας.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δείχνει έτσι να ξεπερνά το σοκ της ήττας την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 2-0 στο νησί των Φαιάκων την Κυριακή το απόγευμα.

Τα Χανιά έφτασαν στα γκολ με τον Τζιώρα στο 22’ και τον Κουσκουνά στο 52’, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Τζιώρα στα 29’ και τον Δημητριάδη στο 65’.

Είναι μια νίκη η οποία τα Χανιά χρειάζονταν, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα επισκεφθούν την έδρα του Καραϊσκάκη στην Αρτα.

Διαιτητής: Αθανασίου (Αρτας). Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας) – Αναστασιάδης (Σερρών). 4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Πιαστόπουλος (15′), Κουσκουνάς (29′), Τζιώρας (55′), Βασιλούδης (86′), Βουκελάτος (90+2′)

Κέρκυρα (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος (69′ Λεπενιώτης), Παναγιωτίδης (46′ Ζερβόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κ.Λ. Γεωργακόπουλος, Αμαραντίδης, Μίσκου (46′ Παυλής).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Κάσσος, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Δημητριάδης (70′ Μαρτίνεθ), Τζιώρας (61′ Ναζλίδης), Κουσκουνάς (87′ Βρεττός).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook