«Kohili» Βeach Βar: Η πιο απολαυστική απόδραση στις Καλύβες

kohili-βeach-βar-η-πιο-απολαυστική-απόδραση-στι-1066711

Το Βeach Βar «KOHILI» ιδρύθηκε το 2019. Μια μελετημένη ιδέα που υλοποιήθηκε στον ιδανικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα, φέρνοντας τον φρέσκο αέρα και τον νεανικό του χαρακτήρα στις Καλύβες!

Ο όμορφα διακοσμημένος χώρος δίπλα στην πεντακάθαρη θάλασσα και η μαγική θέα, συνδυάζονται μοναδικά με το ενδιαφέρον menu του σεφ Ηρακλή Μπαρτζεματζίδη, τα ιδιαίτερα cocktails και τον εξαιρετικό καφέ «harvest» του ΚωνσταντίνουΣτεφανιδη.

«Το ευχάριστο, άρτια εκπαιδευμένο και ευγενικό προσωπικό, η ευρύχωρη και καθαρή παραλία κι ένα δροσερό καλοκαιρινό menu συνθέτουν την απόλυτη ατμόσφαιρα καλοκαιρινής χαλάρωσης«, μας λέει ο ιδιοκτήτης, κύριος Θρασύβουλος Αϊβαζίδης και συμπληρώνει…

«Τα εξαιρετικά μας σνακς, burgers και sandwiches, αλλά και το το τέλειο επιδόρπιο, το ιδιαίτερο «cheesecake nutella με παγωτό τσουρέκι», θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα.

Η προσέλκυση μεγάλης μερίδας νεανικού κοινού στο Βeach Βar «KOHILI» και γενικότερα στις Καλύβες Αποκορώνου και η συνεχής εξέλιξη στον τομέα της εστίασης αποτελούν δύο από τους βασικότερους στόχους του επιχειρηματία, πάντα στα πλαίσια του «ευγενούς» ανταγωνισμού!

Διεύθυνση:  Καλύβες Αποκορώνου, Τηλέφωνο: 28252 82292

Facebook:  https://www.facebook/Kohili-Beach-Bar-2166065156847239/

Instagram:  https://instagram/kohili_beachbar/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook