«Λύγισε» στη Λάρισα με 1-0 ο Πλατανιάς – «Ξεθώριασε» το όνειρο | Video

λύγισε-στη-λάρισα-με-1-0-ο-πλατανιάς-848438

Στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε στη φετινή Football League, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε στη Λάρισα να αποσπάσει από τον τοπικό Απόλλωνα το πολύτιμο θετικό αποτέλεσμα που θα τον έστελνε οριστικά, ως 2ο στα μπαράζ ανόδου, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους γηπεδούχους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 2′ ο Λουκάο με κεφαλιά.

Ο Πλατανιάς έχασε την ευκαιρία να φτάσει στο αποτέλεσμα που τόσο ήθελε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Η χανιώτικη ομάδα αποδείχτηκε πως είχε ενέργεια μετά το 70’ όταν πίεσε τα μέγιστα για να φτάσει στο 1-1, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαντζάρη.

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα που αποκτά πλέον η ομάδα του εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, κάνοντας την απόκρουση της χρονιάς στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων στην κοντινή κεφαλιά του Μιγκέλ, στην πιο κλασική ευκαιρία που είχε ο Πλατανιάς προκειμένου να φτάσει στο 1-1. Είχε προηγηθεί βέβαια και το δοκάρι από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη στο 72’, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά ο Πλατανιάς άσκησε ασφυκτική πίεση για να φτάσει στο γκολ.

Δυστυχώς για τον Πλατανιά, δεν καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα που τον συνέφερε, ενώ αρκούταν και με ισοπαλία, με το παιχνίδι να… στραβώνει από την αρχή, όταν ο Λουκάο για τον Απόλλωνα Λάρισας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 2ο μόλις λεπτό. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε μια πολύ κακή εμφάνιση, στην επανάληψη βελτιώθηκε, αλλά… σαν Πλατανιάς έπαιξε μετά το 70’ για να φτάσει στην επίτευξη του γκολ.

Τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο πλέον για τον Πλατανιά να τερματίσει στη 2η θέση. Συγκεκριμένα για να συμβεί αυτό, θέλει νίκη δική του την τελευταία αγωνιστική επί του Ηρακλή και παράλληλα ο Απόλλων Λάρισας να ηττηθεί στην Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2’ (1-0) Σέντρα του Λίταινα, κεφαλιά του Λουκάο, η μπάλα στα δίχτυα του Γκοτ. Λάθος τοποθέτηση του Κόρτσταμ ο οποίος έχασε τον σκόρερ του Απόλλωνα Λάρισας.

18’ Μακρινό σουτ του Λουκάο, ο Γκοτ μαζεύει.

29’ Πρώτη μεγάλη φάση για τον Πλατανιά. Ο Ποζατζίδης εκτελεί φάουλ, ο Σκούπρας προσπαθεί να διώξει, η μπάλα παίρνει τροχιά για την εστία και ο Μαντζάρης εκτινάσσεται, διώχνοντας σωτήρια σε κόρνερ.

31’ Σουτ του Λίταινα αποκρούει πέφτοντας με γροθιές ο Γκοτ σε κόρνερ.

37’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή μετά τη σέντρα του Λίταινα και την ατυχή προσπάθεια του Κόρτσταμ να «τελειώσει» τη φάση για τον Τασιούλη που πλασάρει τον Γκοτ, αλλά ο Κόρτσταμ απομακρύνει προ της κενής εστίας.

50’ Ο Μαρκολίνο περνά για τον Λουκάο, που κάνει τακουνάκι για τον Λίταινα, που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει πάνω στον Ρουσσάκη και καταλήγει στα χέρια του Γκοτ.

64’ Γύρισμα του Λουκάο για τον Μαρκολίνο που από κοντά πλασάρει άουτ. Μεγάλη φάση ο Απόλλων Λάρισας.

72’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ποζατζίδη, η μπάλα χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαντζάρη.

75’ Ο Λουκίνας παίρνει τη μπάλα κάνοντας το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα στην αγκαλιά του Μαντζάρη.

77’ Γύρισμα του Παπουτσογιαννόπουλου η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία και φεύγει άουτ.

81’ Νέο μπάσιμο του Πλατανιά στην περιοχή, γύρισμα του Λουκίνα και πάλι κανείς δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα

90+1’ Απίστευτη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Σέντρα του Ορές. Κεφαλιά του Μιγκέλ, ο Μαντζάρης αποκρούει σωτήρια για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Βρούζος (Πιερίας). 4ος διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: Μποσέτι (30’), Λουκάο (39’), Λουκίνας (43’), Χατζής (43’, 90+4’), Παπανικολάου (48’), Τασιούλης (70’), Κουρτεσιώτης (71’), Μιγκέλ (79’).

Κόκκινη κάρτα: Χατζής (90+4’)

Απόλλων Λάρισας (Αριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (87’ Κοντοές), Ράμος, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λουκάο, Τασιούλης (70’ Γκουντρουμπής), Μπραμπίγια (45+1’ λ.τρ. Μαρκολίνο)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης, Τσαμούρης (58’ λ.τρ. Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ (82’ Λάζιτς), Ποζατζίδης, Μποσέτι, Παπανικολάου, Νίλι, Λουκίνας, Μιγκέλ

Πηγή: athlitiko.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook