«Στα παλιά της λημέρια» στον Ελ. Βενιζέλο η Νάνσυ Αγγελάκη | Photos

στα-παλιά-της-λημέρια-στον-ελ-βενιζέ-864453

Η κα. Αγγελάκη Νάνσυ με μέλη του συνδυασμού, «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Αρχοντάκη, της εκλογικής περιφέρειας Ελ. Βενιζέλου επισκέφθηκαν το ΚΗΦΗ και αντάλλαξαν απόψεις με τους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κος Γαβριήλ Καρατζάς,με αφορμή τη δέσμευση της Κα. Αγγελάκη για τη επαναφορά συνταγογράφησης φαρμάκων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, τόνισε την σημασία των δομών αυτών καθώς εξυπηρετούν τους μεγαλύτερους ανθρώπους και τους διευκολύνουν την καθημερινότητα, όπως άλλωστε συνέβαινε και επί δικής της προεδρίας στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Όπως ειπώθηκε από τους ωφελούμενους των ΚΗΦΗ έχουν διακοπεί πολλές παροχές που είχαν, όπως φυσικοθεραπείες αλλά και δράσεις όπως εκδρομές οι οποίες τους έκαναν πιο ενεργούς, καθώς επίσης και η συνταγογράφηση στα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι.

Ο κος Γαβριήλ Καρατζάς,με αφορμή τη δέσμευση της Κα. Αγγελάκη για τη επαναφορά συνταγογράφησης φαρμάκων του ΚΗΦΗ και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, τόνισε την σημασία των δομών αυτών καθώς εξυπηρετούν τους μεγαλύτερους ανθρώπους και τους διευκολύνουν την καθημερινότητα, όπως άλλωστε συνέβαινε και επί δικής της προεδρίας στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Επίσης δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ΚΗΦΗ στις Μουρνιές και στην ανάγκη δημιουργίας Δημοτικού Ιατρείου και Κοινωνικού φαρμακείου για όλους.

Ευρύτερα αναφέρθηκαν στις ελλείψεις της περιοχής του Ελευθέριου Βενιζέλου. Ο κος Μανώλης Κουτσουκλάκης και η κα Χαρά Μπαγιάτη τόνισε την ανάγκη για νέους αθλητικούς χώρους ενώ η κα Παρασκευή Νταμπακάκη και ο κος Νίκος Κρινόπουλος επεσήμανε πως η περιοχή χρειάζεται επιπλέον πάρκα και κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι θα προέλθουν από την κύρωση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου.

Ο κος Γιάννης Βούτας επικεντρώθηκε στη διάνοιξη οδών και στην άσχημη κατάσταση του οδοστρώματος. Τέλος η κα. Νίκη Αποσολάκη επικεντρώθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα που έχει ανάγκη η περιοχή και στην υλοποίηση δικτύου όμβριων στις περιοχές Κόκκινο Μετόχι και Ξυλοκαμάρα Νεροκούρου.

Όλα τα μέλη του συνδυασμού αγκαλιάστηκαν από το προσωπικό και τους ωφελούμενους και έδωσαν υπόσχεση να αγωνισθούν για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής του Ελ. Βενιζέλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook