Ρεβεγιόν για όλα τα γούστα στα Χανιά – Δες που θα πας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

ρεβεγιόν-για-όλα-τα-γούστα-στα-χανιά-975626

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του 2020 άρχισε…

Αν δεν έχετε ακόμη σκεφτεί που θα κάνετε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, στα Χανιά οι επιλογές είναι πολλές και για όλα τα γούστα.

Από εστιατόρια με εκλεκτά μενού λόγω ημέρας, μέχρι και ξεφάντωμα μέχρι πρωίας σε κέντρα διασκέδασης, με ζωντανά μουσικά σχήματα.

Ρεβεγιόν με LIVE μουσική

Κτήμα Κανατάκη

Στο Κτήμα Κανατάκη (πρώην Villa Mercedes) στην Αγία Μαρίνα, ο Κώστας Φιωτάκης αποτελεί εγγύηση για μια αλλαγή του χρόνου γεμάτη χορό, τραγούδι, θετική ενέργεια, διασκέδαση στα ύψη !

Μαζί θα είναι στο τραγούδι η Κατερίνα Λιόλιου και ο Κώστας Κεζέμπογλου, ενώ στα decks θα ναι ο Dj Νίκος Βογιατζάκης.

Ταβέρνα «ΚΥΜΑΤΑ»

Η ταβέρνα «ΚΥΜΑΤΑ «στις Καλύβες Αποκορώνου, φιλοξενεί Παραμονές Πρωτοχρονιάς στις 22:30 το Γιώργο Χαιρέτη και την μουσική του ομάδα.

«ΑΛΚΥΏΝ»

Η αίθουσα εκδηλώσεων «ΑΛΚΥΏΝ» σας περιμένει στις 22.00 για ένα λαμπρό ρεβεγιόν παραμονής πρωτοχρονιάς με τον Αλέκο Ζαζόπουλο.

«Ευτυχία Παλλάς»Διασκεδάστε με την Κέλλυ Κελεκίδου και το κρητικό συγκρότημα Περουλάκια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο ΕΥΤΥΧΙΑ PALACE!

«Μορφές Live»

Mία άκρως εορταστική βραδιά έχουν ετοιμάσει για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι «Μορφές live» στην Αγυιά. Η Χριστίνα Σαββίδου και το επιτελείο της από Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος Δημήτρη Χωραφά με τις καινούριες του επιτυχίες, υπόσχονται να σας διασκεδάσουν λαϊκά, ενώ υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη με Guest καλεσμένο! Τιμή εισόδου με ποτό στο τραπέζι 10 ευρώ.

«Lido Royal»

Παραμονή και ανήμερα πρωτοχρονιάς το Lido Royal στα Tσικαλαριά δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό και φιλοξενεί τους Μιχάλη Ντουρουντου, Ζοζεφινα Τερζοπούλου, Σταύρο Σκαλιδακη και Θαμη Μαρρα στις επάλξεις, πανέτοιμοι για δύο άκρως λαϊκές και χορευτικές βραδιές, με ξεφάντωμα, όπως τις καλές εποχές.

«Bras de Frères»

Όπως κάθε χρόνο μετά που θα αλλάξει η χρονιά, στις 1:00, μαζευόμαστε στο BrasDeFrères και το ξημερώνουμε με τους FreakTones σε δράση,

και τον Dj MiAlpha να κάνει τα μαγικά του.

Ώρα έναρξης: 1:00(μετά την αλλαγή του χρόνου)

ΤΗΛ.Κρατήσεων: 6974020550

«Nikki Μουσική Σκηνή»

«Ταβέρνα Μύθος»

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε το νέο ετος παρέα στην ταβέρνα Μύθος στις καλύβες Αποκορώνου

τηλ.rez: 28250 31964

Ταβέρνα «Όβγορο»Στην ταβέρνα «Όβγορο» στη Μαλάξα, ο Στέλιος Βαμβακάς υπόσχεται μια μοναδική βραδιά και ένα ποδαρικό στο 2020 γεμάτο παραδοσιακή κρητική μουσική.

New Year’ s Eve Μενού

 Bohème!

Υποδεχθείτε το νέο έτος στο κινηματογραφικό σκηνικό του Bohème με υπέροχες γεύσεις από το ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά μενού 5 πιάτων. Επιλεγμένα κρασιά, υπέροχα κοκτέιλς στο πνεύμα των ημερών και μουσικές για το τελευταίο πάρτι της χρονιάς που φεύγει και το πρώτο της χρονιάς που έρχεται! Τιμή μενού 42 ευρώ το άτομο

Carte Postale!

Σπάστε το… ρόδι στο ομορφότερο μπαλκόνι της πόλης, με θέα τα μαγευτικά Χανιά και με μοναδικές γεύσεις από τα πιάτα που σχεδίασε ειδικά για σας ο σεφ του Carte Postale Διονύσης Μιχαλόπουλος.

Παλλάς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Παλλάς! Σας παρουσιάζουμε το εορταστικό μενού για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και σας περιμένουμε για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι!

Πλάτανος στη Σπλάντζια

Εξάλλου την πρώτη μέρα του χρόνου, απολαμβάνουμε το ξεχωριστό μενού του εστιατορίου «Πλάτανος» στην Σπλάντζια το οποίο θα είναι ανοικτό την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020 από τις 13.00 το μεσημέρι.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook