Γρηγόρης Αρχοντάκης: Πρώτη προτεραιότητα η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

γρηγόρης-αρχοντάκης-πρώτη-προτεραιό-863033

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και την είσοδο του συνδυασμού του στον  β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στα Χανιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αρχοντάκης που μίλησε on camera στο zarpanews.gr και στον Δημήτρη Παππά, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Ο πρώτος στόχος είναι να πάμε στην δεύτερη Κυριακή» τόνισε ο πρώην Νομάρχης Χανίων, δηλώντας ενώ δεσμεύτηκε ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα είναι παρών στον Δημοτικό Συμβούλιο και θα παραμείνει επικεφαλής. «Το μοντέλο του «Κλεισθένη» επιβάλει μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και απαιτεί μεγαλύτερη ευθύνη ειδικά από την μειοψηφία» τόνισε: «Δεν επιβάλει συνεργασίες μεταξύ των παρατάξεων», όπως πολλοί νομίζουν απλά φέρνει την ανάγκη να μην  γίνεται στείρα αντιπολίτευση.

Από τη λίμνη Αγιάς, ο κ. Αρχοντάκης επανέφερε την πρόταση για δημιουργία ποδηλατικής και περιπατιτικής διαδρομής από τη λίμνη Αγιάς ως τον Πλατανιά έργο για το οποίο η μελέτη υπάρχει: «Τα Χανιά πρέπει να δημιουργήσουν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος (…) να ασχοληθούμε με σημεία που υπάρχουν αλλά δεν τα έχουμε αναδείξει, δεν τα έχουμε στηρίξει» τόνισε.

Από το Ενετικό Λιμάνι, παρουσίασε το σχέδιο του για την Παλιά Πόλη τονίζοντας πως «η παλιά πόλη θέλει παρεμβάσεις, αλλά να μην υπερβάλουμε ότι η εικόνα είναι κακή. Είναι μια πολύ καλή εικόνα που θέλει βελτίωση».

zarpanewsgr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook