Σκηνές από κινηματογραφική ταινία στη Σούδα! Παρακολουθήσεις και εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

σκηνές-από-κινηματογραφική-ταινία-στ-970379
Φωτό αρχείου

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία με παρακολουθήσεις και όλα τα συναφή, εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, με την άφιξη του πλοίου από τον Πειραιά.

Ειδικότερα με την αποβίβαση των επιβατών, διαπιστώθηκε από το προσωπικό του λιμενικού πως από  το πλοίο κατέβαινε και μια ομάδα 20 αλλοδαπών.

Τα συγκεκριμένα άτομα ήταν κουρδικής υπηκοότητας από το Ιράν και το Ιράκ.

Το συμβάν κίνησε τις υποψίες των λιμενικών που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη ομάδα που επιχείρησε να επιβιβαστεί σε όχημα που οδηγούσε ένας άλλος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρησε οι λιμενικοί των Χανίων συνέλαβαν τα άτομα και από την προανάκριση προέκυψε πως ο σχεδιασμός περιελάμβανε αρχικά την μεταφορά τους κατοικία σε περιοχή της Κισσάμου, απ όπου είχε σχεδιαστεί η μεταφορά τους με ιστιοφόρο στην Ιταλία.

Σημειώνεται πως έχει συλληφθεί από τις αρχές και ο ιδιοκτήτης της κατοικίας στην ποία θα μεταφέρονταν για να κρυφτούν οι 20 αλλοδαποί στην Κίσσαμο.

Η προανάκριση συνεχίζεται.

Zarpanews.gr

One thought on “Σκηνές από κινηματογραφική ταινία στη Σούδα! Παρακολουθήσεις και εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook