Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κίσσαμος: Προβλήματα σε δρόμους, πλημμύρισαν σπίτια, περιοχές χωρίς ρεύμα-τηλέφωνο | Photos

στο-έλεος-της-κακοκαιρίας-η-κίσσαμος-π-978120
biskotto.gr

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία «χτυπούν» λυσσαλέα τις τελευταίες ώρες τον Νομό Χανίων.

Στην Κίσσαμο, η κακοκαιρία έχει ήδη αφήσει έντονο το στίγμα της, ενώ η επιδείνωση με νέο κύμα που προβλέπεται για τις επόμενες ώρες, προμηνύει δύσκολη κατάσταση για το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γιώργο Μυλωνάκη, καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας οι υπηρεσίες συνέδραμαν όπου χρειαζόταν, καθώς σημειώθηκαν από καταπτώσεις βράχων – κλείσιμο δρόμων, αλλά και πλημμυρικά φαινόμενα σε σπίτια και περιοχές.

Μάλιστα, έχει διακοπή η κυκλοφορία καθώς έχουν «κοπεί» γέφυρες στην περιοχή Βίγλια προς Γραμβούσα, αλλά και στον παραλιακό δρόμο των Φαλασάρνων.

Στα Φαλάσαρνα σημειώθηκαν και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, με την Πυροσβεστική να σπεύδει να απεγκλωβίσει μια οικογένεια (δείτε ΕΔΩ)Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το biskotto.gr, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκαν πτώσεις βράχων που προκάλεσαν στο σημείο.Εκτός των άλλων, πολλές είναι οι περιοχές -κυρίως στα δυτικά του Δήμου- οι οποίες αντιμετωπίζουν επιπροσθέτως, προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την σταθερή τηλεφωνία, με συνεχείς διακοπές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook