Θέλουμε και τουρισμό… Σαν βγεις στο πηγαιμό για Κίσσαμο, να εύχεσαι να… βλέπεις τις ταμπέλες | Photos

θέλουμε-και-τουρισμό-σαν-βγεις-στο-πη-899513

Απορούμε με τους τουρίστες που συνεχώς μας ρωτούν πως θα πάνε εδώ κι εκεί. Αναρωτιόμαστε «μα δεν βλέπουν τις ταμπέλες;». Κι όμως, μέχρι και οι Χανιώτες πολλές φορές την «πατάνε», τόσο σε επαρχιακούς δρόμους, όσο και στον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις πινακίδες, που είναι κρυμμένες πίσω από χόρτα, δέντρα και φυλλωσιές τόσο επιμελώς, που μερικές φορές όχι μόνο δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφουν, αλλά δεν παίρνεις χαμπάρι καν οτι υπάρχουν.

Για να μην αναφερθούμε σε όσες είναι κομμένες, σπασμένες, λυγισμένες, μουτζουρωμένες. Μία εθνική οδός που είναι παρατημένη από όλες τις απόψεις, αφού πλέον δεν γίνονται ούτε τα βασικά.

Μια βόλτα στο κομμάτι Χανιά – Κίσσαμος, στην εθνική αλλά και τις εξόδους, φτάνει για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τους υπευθύνους, είναι πότε σκοπεύουν να δώσουν λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Φέτος ή του χρόνου;

zarpanews.gr

5 thoughts on “Θέλουμε και τουρισμό… Σαν βγεις στο πηγαιμό για Κίσσαμο, να εύχεσαι να… βλέπεις τις ταμπέλες | Photos

  1. Και ναταν μόνο οι πινακίδες, την βρώμα της θάλασσας την γράψατε? Τα σκουπίδια παντού? Την κακομοιριά μας? Τις αποδείξεις που δεν κόβει κανείς. Νομίζετε δεν τα βλέπουν οι ντόπιοι και εισαγόμενοι τουρίστες? Γιαυτο πάμε από το κακό στο χειρότερο και θελουμε να λεγομαστε και tourist land …τρομάρα μας

  2. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ [ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ] ΒΟΥΡΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΙΤΗ ΠΟΙΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥ ΤΟ 2019….ΧΑ ΧΑ ΧΑ Η’ 2020?

  3. ε και; αφου ουτως ή αλλως εχουν τοποθετηθει ηλιθιωδως στα πιο επικινδυνα μερη οπου μονο τελευταια στιγμη τις βλεπεις, τι να το κανεις; καλυτερα να μην τις βλεπουν καν για να μην μπερδευεται ο κοσμος. GPS και ολα καλα.

  4. Μπραβο για το αρθρο σου και τις φωτογραφίες. Αν υπηρχαν αρκετοί να νοιαζονται αυτον τον τοπο δεν θα υπηρχε αυτη η κακομοιρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook