Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές του 12ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας | Photos

βραβεύτηκαν-οι-πρωταθλητές-του-12ου-διε-896335

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις των νικητών του 12ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας στο νέο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο στην Παλαιόχωρα.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης, η εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μπικάκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη και ο εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πατήρ Νικόλαος Λαμπάκης.

Το σκακιστικό τουρνουά Παλαιόχωρας είναι μία δράση που συνδιοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου με την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – Σαμαριά και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Κάθε χρόνο προσελκύει νέους σκακιστές Παγκόσμιας εμβέλειας!Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά, ιδιαίτερα την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Συλλόγους της Παλαιόχωρας, τα καταστήματα που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του τουρνουά, την Εκκλησία και ιδιαίτερα τον εφημέριο πατήρ Νικόλαο Λαμπάκη για την παραχώρηση του νέου Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου στην Παλαιόχωρα για την διεξαγωγή των αγώνων.Δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την ευγενή άμιλλα, τη δυνατότητα ανάπτυξης ανθρωπίνων σχέσεων, πρέπει να στηρίζονται από το σύνολο της κοινωνίας μας.Τέλος η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – Σαμαριά θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνιο Περράκη για την καθοριστική συνδρομή του Δήμου στην επιτυχία του σκακιστικού τουρνουά του προσέφερε αναμνηστικό δώρο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook