Φωτογραφίες: Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας

Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των απανταχού κλασσικών μοτοσυκλετών ξεκινάει σήμερα και μετά από μια σειρά εκδηλώσεων θα τελειώσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από δελτίο τύπου, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας θέλει να καλωσορίσει όλα της τα μέλη που θα συμμετάσχουν και παράλληλα να μας γνωρίσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του τριήμερου στο Δρέπανο Αργολίδας.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

22:00 Ρεμπέτικη – Λαϊκή βραδιά. Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, το βράδυ της Παρασκευής θα ταξιδέψουμε σε λαϊκά μονοπάτια με τη συντροφιά των Διονύση Διονυσόπουλου (μπουζούκι), Βασίλη Κωτσόβωλου (κιθάρα – φωνητικά) και -όπως πάντα- του Σπύρου Κυρίτση στο ακορντεόν και στα “γαλακτοκομικά”. Οι συστάσεις θεωρούνται περιττές και η διασκέδαση των συμμετεχόντων είναι εξασφαλισμένη!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

18:00 – 19:00: Μοτοπαιχνίδια με εντελώς νέα δομή και εξολοκλήρου νέα παιχνίδια και για τους μικρούς μας φίλους

22:00 Live με τους “The reverb snatchers ” – Surf n’ roll trio

23:00 Live με τους “The Jitterbugs ” – Rock n’ roll trio. Η βραδιά προβλέπεται να είναι αξέχαστη και γεμάτη καλή μουσική

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

10:00 – 11:00: Καλλιστεία μοτοσυκλετών με πολλές κατηγορίες και αντίστοιχα έπαθλα για τους νικητές*.

11:00 – 12:00: Διαγωνισμός “Melody Pipes” για να ξεχωρίσουν επιτέλους οι πιο καλλίφωνες των εξατμίσεων!!!**

14:00 – 15:00: Απονομές για να τιμηθούν όσοι διέπρεψαν!

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν προνομιακές τιμές στο μπαρ του κάμπινγκ, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει νέα κατηγορία με τίτλο “Tα μηχανάκια“.

* Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στους διαγωνισμούς έχουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στη γραμματεία της εκδήλωσης και φέρουν το αντίστοιχο περιβραχιόνιο

** Οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν μεταβεί οδικώς στο χώρο της εκδήλωσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης