Με τα μοντέλα endurο και motocross του 2020 η KTM South East Europe ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν μερικές από τις καλύτερες χωμάτινες μοτοσυκλέτες.  

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν σε ένα από τα KTM Off Road Days μέχρι σήμερα, εκτός από την οδήγηση των enduro και MX μοντέλων του 2020 έχουν απολαύσει και άριστες καιρικές συνθήκες! Στην Κατερίνη και στην πίστα ΜΧ του Κορινού, η οποία είχε “φρεσκαριστεί” από τους ανθρώπους του Bob’s Motor Garage Τάσο Ζέλκα και Παναγιώτη Κόκκινο, έγιναν τα έβδομα κατά σειρά Off Road Days του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα διήμερο με πολλές enduro δραστηριότητες σε όλη την περιοχή, 40 αναβάτες οδήγησαν τις δίχρονες enduro 150 EXC TPI και 300 EXC TPI, καθώς και τις τετράχρονες enduro 350 EXC-F και motocross 450 SX-F. Ανταλλαγές απόψεων και κάθε είδους ερωτήσεις για τις μοτοσυκλέτες της KTM ζέσταναν ακόμα περισσότερο το οικογενειακό κλίμα της μοναδικής αυτής εκδήλωσης στην Κατερίνη. Επόμενο ραντεβού στις 9 και 10 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα, με το test ride να διοργανώνεται από τον επίσημο συνεργάτη της KTM Mιμίκος Μoto Shop (τηλ. 22210-60438).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια εβδομάδα μετά (16-17/11) το φινάλε των φετινών Off Road Days θα δοθεί στην Κρήτη από την εταιρεία Η&Κ ΑΕΒΕ (τηλ. 2810-330870). Εσείς, απλά δηλώστε συμμετοχή! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης