Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Μητσάκης είναι ένας γνώριμος της μοτοσυκλέτας και αυτό που λατρεύει είναι να ταξιδεύει με αυτήν σε όλον τον κόσμο. Την περυσινή χρονιά ταξίδεψε για πρώτη φορά παρέα με τον 12χρονο γιο του Γιώργο και μία Honda Africa Twin CRF 1000 σε Ευρώπη και Αφρική.

Ο Κώστας (αριστερά) και ο Γιώργος Μητσάκης ξεκίνησαν το ταξίδι τους με μοτοσυκλέτα για τη Νορβηγία

Ταξίδι στη Νορβηγία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη φορά, το νέο του ταξίδι, που ξεκίνησε την Πέμπτη 18 Απριλίου και πάλι με Honda Africa Twin 1000, Από την Ελλάδα στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης…είχε αφετηρία το ελληνικό ακρωτήριο Ταίναρο με τελικό προορισμό το ακρωτήριο Nordkapp της Νορβηγίας, που είναι και το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης, με τη συνολική απόσταση να αγγίζει τα 4.000 χλμ.

Με ενδιάμεση στάση στον Αρκτικό Κύκλο, επιδίωξή τους είναι να προσεγγίσουν τον βόρειο προορισμό τους την Πρωτομαγιά, ενώ οι αντικειμενικές δυσκολίες του ταξιδιού εστιάζονται -σύμφωνα με τον Κων/νο Μητσάκη- στις χειμερινές καιρικές συνθήκες της παγωμένης Λαπωνίας.   

Η διαδρομή και οι υποστηρικτές, μεταξύ αυτών και το zougla.gr

 

Οι υποστηρικτές

Tην προσπάθεια των δύο αναβατών στηρίζει το zougla.gr που θα βρίσκεται και σε αυτό το οδοιπορικό δίπλα τους, όπως και οι εταιρείες: Honda Σαρακάκης, Superfast Feries/ANEK Lines, Dainese/AGV, Makan – Touratech Hellas, Photoagora.gr, motomag.gr και bikeit.gr.

 

Το 2018 πατέρας και γιος ταξίδεψαν με μία Honda Africa Twin στην Αφρική...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης