Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά ικανό pick-up στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με μοναδικά προνόμια, προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές η Fiat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις (Extended Cab, Double Cab και Fullback Cross), το Fullback καλύπτει όλες τις ανάγκες, έχοντας ικανότητα φόρτωσης άνω των 4 τόνων – 1.000 κιλά ωφέλιμο φορτίο και 3.100 κιλά ικανότητα ρυμούλκησης – πλατφόρμα μήκους 1,85μ. και δυνατότητα μεταφοράς τεσσάρων ή πέντε ατόμων.

Επίσης, διαθέτει σύστημα τετρακίνησης 4WD με ηλεκτρονικό επιλογέα και δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού και του πίσω διαφορικού, γωνία προσέγγισης 30 μοίρες, ράμπας 22 μοίρες και διαφυγής 24 μοίρες, σύστημα ευστάθειας ρυμούλκησης τρέιλερ (TSA), προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW) και διατήρησης ευστάθειας με λειτουργία Hill Holder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fullback διατίθεται σε νέες μειωμένες τιμές που ξεκινούν από 18.949 ευρώ για το Extended Cab, 20.879 ευρώ για το Double Cab και 27.675 ευρώ για το Fullback Cross. Όλες οι εκδόσεις καλύπτονται με οκτώ χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ισάριθμα έτη οδική βοήθεια. Τέλος, χωρίς επιπλέον χρέωση προσφέρεται η προστατευτική επένδυση (bed-liner) του χώρου φόρτωσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης