Απίστευτες εικόνες φυλακισμένων ζώων ακόμα και ανάπηρων σε ”αυτοσχέδιο κυνοτροφείο” στις Ερυθρές Αττικής(Κριεκούκι).Η κάμερα του newspull κατέγραψε συγκλονιστικά βίντεο με φυλακισμένα ακόμα και ανάπηρα σκυλιά!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις πλησιάσαμε στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν ελεύθερα αγριεμένα σκυλιά με επιθετικές τάσεις (προφανώς λόγω πείνας) να στέκονται έξω ακριβώς απο τα συρματοπλέγματα..Εντός του χώρου υπάρχουν όπως θα δείτε και στα βίντεο δεκάδες σκυλιά.

Η κάμερα κατέγραψε πάνω από τα πλέγματα περίφραξης,συρματοπλέγματα με ”εγκοπές” όπως αυτά που χρησιμοποιούνται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις…ποιός και γιατί τα τοποθέτησε;

Φυσικά και δεν υπήρχε άνθρωπος να φυλάει-φύλακας τον χώρο (η εγκατάσταση είναι προφανές ότι είναι παράνομη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παλαιότερα υπήρχε σχεδιασμός που όμως σταμάτησε μετά απο έντονες αντιδράσεις των κατοίκων να δημιουργηθεί εκεί κυνοτροφείο για τα αδέσποτα της Αττικής.

Αυτή η φήμη διαδόθηκε και έκτοτε νομίζοντας ότι εκεί λειτουργεί νόμιμο ή παράνομο κυνοτροφείο,περαστικοί οδηγοί εγκαταλείπουν τα ζώα τους στο σημείο ή λίγο πιο κάτω.Αποτέλεσμα,τα πολλά προβλήματα με αδέσποτα ζώα που έχουν κάνει την ζωή των κατοίκων δύσκολη,αφού πολλά απο αυτά σχηματίζουν αγέλες και επιτίθονται σε ανθρώπους πολλές φορές στέλνοτάς τους στο νοσοκομείο!

Ποιός με ποιά άδεια και ποιες προυποθέσεις προχώρησε στην φυλάκιση δεκάδων ζώων μάλιστα μή τηρώντας τις προδιαγραφές ενός νόμιμου κυνοτροφείου μέσα μάλιστα σε χώρο που έχει παραχωρηθεί στον Δήμο;

Η κατάσταση είναι απελπιστική καθώς το μίγμα της απόλυτης ασυδοσίας και ανευθυνότητας συμπληρώνουν και κάποιοι ασυνείδητοι που κάθε τόσο εξοντώνουν με φόλες τα ζώα που υπάρχουν στο χωριό!

Πηγή: newspull.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης