Επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης  στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην οδό Ερεσού, ένας εισαγγελέας και άνδρες του λιμενικού οι οποίοι τον συνόδευαν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης τους απέσπασαν ένα όπλο, τραυμάτισαν δύο από τους άνδρες συνοδείας, ενώ διερευνάται εάν οι επιτιθέμενοι πήραν από τον δικαστικό λειτουργό και ορισμένα έγγραφα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικαστικός λειτουργός βρισκόταν με τη συνοδεία στην περιοχή προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια έρευνα για ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι άνδρες του Λιμενικού είχαν εντοπίσει και συλλάβει το απόγευμα της Πέμπτης έναν Ιρακινό ο οποίος κουβαλούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.Ο συλληφθείς ανέφερε στις Αρχές ότι τα προμηθεύτηκε από κτήριο το οποίο τελούσε υπό κατάληψη στα Εξάρχεια. Έτσι το κλιμάκιο των λιμενικών ζητώντας τη συνδρομή του εισαγγελέα μπήκαν στο κτήριο για έλεγχο και συνέλαβε δύο γυναίκες. Την ώρα που έβγαιναν από το οίκημα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, δέχθηκαν την επίθεση. 

Στο κτήριο εντοπίστηκε 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης και ένα όπλο. Η κατάσταση αργά το βράδυ της Πέμπτης ήταν εξαιρετικά συγκεχυμένη ως προς το συμβάν. Όσον αφορά στους δύο λιμενικούς τραυματίες, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τον έναν τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, ενώ τον άλλον τον ξυλοκόπησαν. Επισημαίνεται πως οι επιτιθέμενοι άρπαξαν τις τσάντες των δυο λιμενικών αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα είχαν και τον οπλισμό τους. 

Την υπόθεση διερευνά η κρατική Ασφάλεια αλλά και το Λιμενικό. Στην περιοχή των Εξαρχείων αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης