Από τα ξημερώματα της Παρασκευής πραγματοποιείται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που κατέληξε στον εντοπισμό της κεντρικής γιάφκας εγκληματικής ομάδας στις Αχαρνές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην επιχείρηση συμμετέχουν πάνω από 100 αστυνομικοί, ενώ εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός των συλλήψεων αλλά και το γεγονός πως έχουν βρεθεί πολλών ειδών ναρκωτικά, μεγάλος αριθμός οπλισμού, από πιστόλια μέχρι και χειροβομβίδες, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χειροπέδες σε 21 άτομα
 
Οι έρευνες των Αρχών έχουν μέχρι στιγμής οδηγήσει στη σύλληψη 21 ατόμων σε καταυλισμούς Ρομά, στις περιοχές της Αγίας Σωτήρας και της Αυλίζας. 

 Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν μετά το πέρας της επιχείρησης
Ιδίως η Αυλίζα, σημειώνεται, πως αποτελεί το «βασίλειο» των ναρκωτικών στη Δυτική Αττική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έφοδοι των αστυνομικών στις εν λόγω περιοχές πραγματοποιήθηκαν μετά από καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες οι καταυλισμοί αυτοί λειτουργούσαν ως ορμητήρια για τη δράση εγκληματικών ομάδων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μαζί με συναδέλφους τους άλλων υπηρεσιών, συνεχίζουν να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τους καταυλισμούς.

Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν μετά το πέρας της επιχείρησης ενώ το πρωί του Σαββάτου οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης