Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο δημαρχείο της Κερατέας την Δευτέρα: Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια γυναίκα, στέλεχος της δημοτικής αρχής πιάστηκε στα χέρια με επίσης γυναίκα υπάλληλο, με αποτέλεσμα η τελευταία να καταλήξει στο τοπικό κέντρο υγείας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι μάρτυρες της συμπλοκής στο notioanatolika.gr, το περιστατικό είχε αφορμή την αλλαγή μιας λάμπας σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης, για την οποία η υπάλληλος δεν είχε δώσει εντολή, παρ΄όλο που το στέλεχος της δημοτικής αρχής το είχε ζητήσει. Όταν η εργαζόμενη ρωτήθηκε από το στέλεχος γιατί δεν έγινε η αλλαγή της λάμπας, τότε εκείνη απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δική της δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «μαλλιοτράβηγμα» δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να χωριστούν με την παρέμβαση τρίτων, ενώ η υπάλληλος μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Δήμαρχος Κερατέας: Να ζητηθεί άμεσα συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν

Την κατάσταση σχολίασε με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, λέγοντας τα εξής: «Είναι αυτονόητο ότι ο διάλογος με αμοιβαίο σεβασμό, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ένταση αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμπεριφορές βίας δεν γίνονται αποδεκτές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι συμπεριφορές αναπτύσσονται από αιρετούς, εντός του Δήμου μας.

Και είναι βέβαιο ότι είμαι υποχρεωμένος να διαμεσολαβήσω προκειμένου να ζητηθεί άμεσα η ειλικρινής και έντιμη συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν που προκλήθηκε, από τον αιρετό που το προκάλεσε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης