Iσχυρό όνομα του υποκόσμου της Αυστραλίας ήταν ο 56χρονος ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή το πρωί στη Γλυφάδα, όταν έγινε έκρηξη στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε.

Μέσα Ενημέρωσης της Αυστραλίας, αναφέρουν πως ο Amad Jay Malkoun, ήταν πρώην αρχηγός των «Comancherοs», μίας σκληρής οργάνωσης μοτοσυκλετιστών τύπου «Hell Angels», με έντονη εγκληματική δράση. Όμως είχε αντιμαχία με τον νυν αρχηγό της οργάνωσης, Νικ Μάρεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Amad Jay Malkoun

Ο Amad Jay Malkoun (A.J.M.) φέρεται να είχε έρθει στη χώρα μας το 2018 με στόχο να απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη διαμάχη, και ζούσε στη Γλυφάδα.

Αυστραλός υπήκοος με καταγωγή από τον Λίβανο φέρεται να είχε φύγει από την Αυστραλία  περίπου το 2014, ενώ διατηρούσε επαφές και με τη ρωσική μαφία. Στο παρελθόν έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δέκα ετών για διακίνηση ηρωίνης,  ενώ φέρεται να είχε σχέσεις και με εμπόριο όπλων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Yποχρεώθηκε  να εγκαταλείψει τη χώρα του μετά το ξέσπασμα  αιματηρού εμφυλίου στην οργάνωση για την αρχηγία.  Ο εμφύλιος αυτός μάλιστα είχε πολλές  απώλειες.

Μέσα Ενημέρωσης της Αυστραλίας αναφέρουν επίσης πως ο Α.J.M., επιχείρησε να σκοτώσει  τον νυν αρχηγό. Συγκεκριμένα, άνθρωποί  του, τον πυροβόλησαν μέσα σε κατάστημα που διατηρούσε, ωστόσο επέζησε και επικράτησε. 

O νυν αρχηγός των Κομαντσέρος

Παρόλο όμως που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα, οι Αυστραλιανές Αρχές πιστεύουν πως εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στους «Comancheros». 

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ.,  αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού το όχημα του  πρώην αρχηγού ήταν παγιδευμένο και τινάχτηκε στον αέρα σε μια ώρα αιχμής και σε ένα κεντρικό σημείο όπου θα μπορούσαν να υπάρχουν παράπλευρες απώλειες.

Το σημείο της έκρηξης

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, όπου έχει αναλάβει και την υπόθεση συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ποιοι ήταν αυτοί οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν τον Amad Jay Malkoun από τη μέση.

Οι καταθέσεις  από άτομα τα οποία φέρονται να τον γνώριζαν συνεχίζονται προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες. Το θύμα  νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Διαβάστε επίσης: Υπολείμματα δυναμίτιδας στο αυτοκίνητο που εξερράγη

Σφοδρή έκρηξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης