Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας ένας 55χρονος από την Φιλιππιάδα, καθώς ο δυνατός άνεμος τον πέταξε από τον μπαλκόνι του σπιτιού του, που βρίσκεται σε τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.

Στην Φιλιππιάδα πνέουν ισχυροί άνεμοι από το μεσημέρι και δημιουργούν πολλά προβλήματα από πτώσεις δένδρων και αντικειμένων. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στον περιφερειακό δρόμο της Αρτας, όταν στις 6 το απόγευμα ο άνεμος ανέτρεψε νταλίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 12 Μποφόρ πλήττουν ολόκληρη την Ηπειρο από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία είναι πολλές οι πτώσεις δένδρων και αντικειμένων μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων και σε χωριά, ενώ παρατηρούνται σε πολλές περιοχές διακοπές του ηλεκτρικού λόγω πτώσεως κολόνων της ΔΕΗ.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πολλές κλήσεις ενώ στις παραλίμνιες περιοχές το νερό της λίμνης φτάνει στους δρόμους και λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών το οδόστρωμα έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα προβλήματα παρατηρούνται στα προάστια των Ιωαννίνων, Πέραμα και Ελεούσα, καθώς και στις ορεινές περιοχές της Άρτας που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι από το απόγευμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης