Σε διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας όπου διεξάγεται η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, προχώρησαν σήμερα τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περίπου τριάντα άτομα κρατώντας πάνω και αφίσες συγκεντρώθηκαν έξω από την κεντρική πύλη της έκθεσης, μοίρασαν ανακοινώσεις και φώναξαν συνθήματα για να σταματήσει στην Ελλάδα το εμπόριο και η επεξεργασία της γούνας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, σύμφωνα με τους διοργανωτές, καταγράφονται θετικά στοιχεία από τον απολογισμό της λειτουργίας της έκθεσης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καταγραφής εισόδου, την τρίτη ημέρα πέρασαν τις πύλες της έκθεσης 772 εμπορικοί επισκέπτες, ενώ συνολικά, κατά τη διάρκεια του τριημέρου καταμετρήθηκαν 1.456 επισκέπτες από 42 χώρες.

Η Διεθνής Έκθεση γούνας Καστοριάς συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις με τις σημαντικότερες Εκθέσεις του κλάδου της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ οι γουνοποιοί – εκθέτες, αισιοδοξούν ότι στο άμεσο μέλλον θα ξεπεραστούν τα διεθνή προβλήματα με την προώθηση του προϊόντος και θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την ελληνική βιομηχανία γούνας.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Πηγή φωτογραφιών – video: fouit.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης