«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και των γύρω Νομών οι αστυνομικοί, για να εντοπίσουν τα ίχνη των δυο άγνωστων κακοποιών που λήστεψαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Μουσθένη του δήμου Παγγαίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν δύο μαυροντυμένοι άντρες που φορούσαν κράνη και μέσα από αυτά είχαν τοποθετήσει γυναικεία κάλτσα στα πρόσωπά τους, για να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους. Έφτασαν στο υποκατάστημα νωρίς το πρωί με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, στην οποία παρέμεινε ο οδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος ληστής μπήκε οπλισμένος με περίστροφο στο υποκατάστημα όπου βρισκόταν μόνο ένας υπάλληλος, τον ακινητοποίησε και άρπαξε γύρω στα 6.000 ευρώ.

Αμέσως μετά, βγήκε βιαστικά, επιβιβάστηκε στη μηχανή και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του. Ήταν η δεύτερη φορά που γίνονται στόχος ληστών τα ΕΛ.ΤΑ. στη Μουσθένη και η ληστεία που είχε γίνει και πριν από δυο χρόνια δεν έχει εξιχνιαστεί. Το περιστατικό όπως είναι φυσικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: kavalapress.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Καβάλα: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης