Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ληξουρίου, καθώς σε συγκρότημα με βίλες στην περιοχή της Κουνόπετρας βρήκαν νεκρό άνδρα περίπου 45 ετών.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός είναι υπήκοος Ινδίας και εργαζόταν επί πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού δεν υπήρχε ίχνος πάλης ή κάποιο άλλο στοιχείο που να παραπέμπει σε ανθρωποκτονία.

Ο 45χρονος Ινδός ήταν γνωστός στους κατοίκους της Παλλικής για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, αφού πολλές φορές είχε επισκεφτεί το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν από τον θάνατό του. Το πτώμα βρέθηκε γυμνό από τη μέση και πάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία νεκροτομή και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ινδίας για να μεταφερθεί και να ταφεί στην πατρίδα του.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης