Σε κινητοποίηση θα προχωρήσουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 4.000 συμβασιούχοι στον τομέα της Υγείας, οι οποίοι στη σχετική τους ανακοίνωση επισημαίνουν πως θα βρίσκονται στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου συμβασιούχων ΟΑΕΔ εργαζομένων Νοσοκομείου Φλώρινας, Κ.Υ. Αμυνταίου και ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλούμε σε Μαζική Συγκέντρωση ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους ΟΑΕΔ καθώς και τους συναδέλφους με Επικουρικές συμβάσεις, αλλά και όσους επιθυμούν την ενίσχυση του ΚΟΙΝΟΥ αγώνα μας για να καταθέσουμε ψήφισμα Διαμαρτυρίας, αρχικά στη συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Υγείας, καθώς και στη συνέχεια στα πολιτικά γραφεία ΟΛΩΝ των κομμάτων.

-Εμείς οι συμβασιούχοι στην Υγεία, αναγκαζόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου να προβούμε σε Πανελλήνια Στάση Εργασίας, γιατί τα πολιτικά κόμματα μας έχουν εντάξει -παρά τη θέλησή μας-σε Τοξικές προεκλογικές αντιπαραθέσεις, χαρακτηρίζοντάς μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ως παράνομες ή κομματικές προσλήψεις.

Αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ΔΕΝ είναι αποδεκτή για μας, καθώς υποβαθμίζει το έργο μας στο πιο νευραλγικό κομμάτι της Υγείας, τα Νοσοκομεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας φωτογραφίζουν παραπλανητικά ως ευνοούμενες προσλήψεις, για τις οποίες έχουν ως στόχο την οριστική παύση εργασίας. Απόλυση.

-Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καθώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως οι προσλήψεις μας έγιναν μέσω ΑΣΕΠ.
– ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίσημη συνάντηση με τους αρμόδιους κάθε παράταξης, με ανοικτές πόρτες, ώστε να μας πουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μπροστά στον Ελληνικό λαό, τις προθέσεις τους για το μέλλον των συμβασιούχων στην Υγεία.
-Τέλος, διεκδικούμε τη μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των συμβασιούχων και εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας στα Νοσοκομεία

ΟΧΙ στην Ιδιωτικοποίηση της Υγείας
ΟΧΙ στις απολύσεις συμβασιούχων, ΟΑΕΔ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης