Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Τρεις άνδρες επιστρέφουν στην Αθήνα από τις Σέρρες, όπου είχαν ταξιδέψει για να παρακολουθήσουν τουρνουά μπάσκετ στο οποίο έπαιζαν οι κόρες τους. Πρώτη στάση, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών του Κορινού, κοντά στην Κατερίνη, όπου σταμάτησαν για 5-10 λεπτά να πάρουν καφέ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγαίνοντας στο όχημα τους στο πάρκινγκ του Σ.Ε.Α., τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: To αυτοκίνητό τους έχει παραβιαστεί και όλες τους οι αποσκευές από το πορτ παγκάζ έχουν εξαφανιστεί.

Όλα τους τα ρούχα και παπούτσια, ένα σακίδιο με laptop, δύο φωτογραφικές μηχανές, μια action cam, μια κάμερα σε θήκη, δυο τρίποδα ένας σκληρός δίσκος με πλάνα από τους τους αγώνες των θυγατέρων τους, συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 3.500 ευρώ, έχουν κάνει φτερά.

Πληροφορίες του zougla.gr από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, κάνουν λόγο για μπαράζ παρόμοιων διαρρήξεων στον συγκεκριμένο Σταθμό, όπου οι κλέφτες με ειδικά εργαλεία και τεχνική συνήθως παραβιάζουν μόνο το πορτ παγκάζ των οχημάτων του πάρκινγκ, ώστε η κλοπή να μην γίνει αντιληπτή από την αρχή, αλλά αρκετά αργότερα, και όταν οι ταξιδιώτες θα έχουν φτάσει στον προορισμό τους, οπότε και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να καθοδηγήσουν την αστυνομία ως προς τον τόπο όπου τελέστηκε η κλοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απογοητευμένοι πατεράδες υπέβαλλαν μήνυση και οι αστυνομικές αρχές μετά από δύο μέρες παρέλαβαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο παρκινγκ του Σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα η έρευνα είναι σε εξέλιξη και από το βιντεοσκοπημένο υλικό έχουν προκύψει χρήσιμα συμπεράσματα από τους αστυνομικούς, ενώ ύποπτοι θεωρούνται σπείρες Ρομά, που διαμένουν σε κοντινούν καταυλισμούς.

Όπως δηλώνει ένας εκ των πατεράδων, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, στο zougla.gr:

«Πόσο κρίμα είναι την ευτυχία να την διαδέχεται η λύπη και η απόγνωση! Πόσο κρίμα είναι να μην νοιώθεις πουθενά ασφαλής! Πόσο κρίμα είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο των ανήλικων κοριτσιών μιας ομάδας μπάσκετ να κυκλοφορούν σε χέρια αγνώστων κακοποιών! Πόσο κρίμα είναι να μην μπορείς να ξαναδείς τις χαρές των παιδιών σου! Πόσο κρίμα είναι να μην παρέχεται μια μορφή ασφάλειας σε χιλιάδες ταξιδιώτες που περνούν και σταματούν στη συγκεκριμένη επιχείρηση»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης