Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχει γίνει στόχος ένοπλης ληστείας τους τελευταίους δύο μήνες ένα κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται επί της παλιάς παραλιακής στην περιοχή του Μοσχάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο «χτύπημα» έγινε την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου, λίγο μετά τα  μεσάνυχτα, όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εμφανίστηκαν στην πρόσοψη του καταστήματος και με την απειλή μίας κοντόκαννης καραμπίνας ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η ληστεία διήρκεσε μερικά δευτερόλεπτα και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Αίσθηση προκαλεί η διαπίστωση των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση πως το εν λόγω δίδυμο επιλέγει να «χτυπά» τις βροχερές ημέρες λόγω της ελλιπούς, ένεκα των καιρικών συνθηκών, δίκυκλης αστυνόμευσης από τη ΔΙΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη δράση των ληστών


(Στον κόκκινο κύκλο διακρίνεται η κοντόκαννη καραμπίνα)

Είχαν απειλήσει τους θαμώνες με πιστόλι

Το προηγούμενο «χτύπημα» στο εν λόγω κατάστημα, όπως είχε γράψει τότε το zougla.gr, είχε πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιανουαρίου.

Δράστης ήταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, ο οποίος κραδαίνοντας ένα πιστόλι έφθασε έξω από το κατάστημα και, όταν διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη, άρχισε να την… κτυπά ελαφρά με την κάννη του όπλου προκειμένου να του ανοίξουν.

Οι πελάτες και οι υπάλληλοι του καταστήματος, όταν αντίκρισαν τον δράστη, έπαθαν σοκ και, προφανώς φοβούμενοι μην τους πυροβολήσει, του άνοιξαν την πόρτα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης