Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στη Φωκίδα με πρωταγωνιστή έναν 53χρονο οδηγό του ΚΤΕΛ.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20.00 στην Άμφισσα, όπου μια μητέρα και η 7χρονη κόρη της προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρώτα μπήκε στο λεωφορείο το κοριτσάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί και η μητέρα το όχημα κύλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι της.

Κατά τη διαδρομή από Άμφισσα προς Ιτέα η μητέρα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον οδηγό ότι η κόρη της πονάει και του ζήτησε να σταματήσει, προκειμένου να μεταβεί εκεί η Τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος.

Ο οδηγός, μόλις άκουσε ότι η μητέρα θα ενημερώσει την Τροχαία, ακινητοποίησε το λεωφορείο, κατέβηκε από αυτό και εξαφανίστηκε, με τους επιβάτες να έχουν μείνει σύξυλοι και να μην πιστεύουν αυτό που ζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετή ώρα αργότερα προσήλθε στο σημείο άλλος οδηγός του ΚΤΕΛ, ο οποίος ανέλαβε να συνεχίσει το δρομολόγιο, ενώ το 7χρονο κοριτσάκι με τη μητέρα του πήγε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Ο 53χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ αναζητείται από την Τροχαία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: lamiareport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης