Το ενδεχόμενο εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική εξετάζει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας για τον 60χρονο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του στο χωριό Χανδράς, επειδή δεν του έδινε χρήματα για να πληρώσει το ατύχημα που είχε προκαλέσει. Σε βάρος του μητροκτόνου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 86χρονη κρατούσε τα χρήματα από την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε ο γιος της λόγω του προβλήματος υγείας του. Όταν εκείνος τα ζήτησε για να αποζημιώσει τον παθόντα του ατυχήματος που προκάλεσε πριν από λίγο καιρό στο Διδυμότειχο με τη μοτοσικλέτα του, η μητέρα του αρνήθηκε προκαλώντας την έκρηξή του. Ο 60χρονος φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό προσπαθώντας να την στραγγαλίσει και, όταν δεν τα κατάφερε, την σκότωσε χτυπώντας την με τα χέρια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο δράστης βρισκόταν σε τέτοιο βαθμό ψυχικής σύγχυσης που δεν κατάλαβε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή, γιατί όταν πήγε να τους επισκεφθεί ένας γείτονας του είπε ότι κοιμάται στο δωμάτιο της και παρέμεινε όλη την Κυριακή μέσα στο σπίτι.

Όταν η 86χρονη βρέθηκε νεκρή, ο γιος της ισχυρίστηκε ότι έσπρωξε τη μητέρα του κι εκείνη έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης διαπίστωσε ότι ο θάνατος επήλθε από πολλά και ιδιαίτερα βίαια χτυπήματα.

Πηγή Athensvoice.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης