Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Video – Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Μέγαρα λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ και συγκεκριμένα σε κατοικία στην οδό Mυκηνών και Μελετίου Λουκά. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένας 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, πυροβόλησε ένα ζευγάρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο δράστης του φονικού, γύρω στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο δράστης πυροβόλησε τον 48χρονο κουνιάδο του και τη 43χρονη γυναίκα του κουνιάδου του διότι τους θεωρούσε υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του με την οποία είχαν χωρίσει.

Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός του δράστη με το ζευγάρι και στη συνέχεια εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι και τους πυροβόλησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν πως στόχευε στα γεννητικά όργανα, ενώ, την ώρα του φονικού, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα παιδιά του ζευγαριού. 

Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο άνδρας, γιατρός στο επάγγελμα, εξέπνευσε, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη. Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Όσον αφορά στον σωφρονιστικό υπάλληλο, πληροφορίες του zougla.gr, αναφέρουν πως είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού. Εν τω μεταξύ, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως τον τελευταίο καιρό, ο δράστης Δ. Κ. , ζητούσε ευνοϊκότερα ωράρια στη δουλειά του επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σύζυγό του και ήθελε να βλέπει περισσότερο το παιδί του.

 

 

 

Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης